Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO POLECACIE Z LIDLA DOBREJ JAKOSCI

Polecane posty

Gość gość

jutro jade do Lidla po kalosze wiec bym inne zakupy zrobila, co tam jest dobre?, chodzi mi o spozywkę

Gość gość
jogurt naturalny bio szynka z kurczaka 93% mięsa parowki dla dzieci - drugie najlepsze na rynku pod względem składu lubie też serek do smarowania chives

Gość gość
Czekolada 70 % kakao, wędliny Pikok, sery białe, jogurt naturalny, mrożonka marchewka z groszkiem, herbata czarna Sir Edwards, kawa Perfetto. Spoza spożywki prezerwatywy Mondos.

Gość gość
Mają też serek Fromello, produkuje go firma Turek - w smaku nie do odróżnienia.

Gość gość
kielbasa i kaszanka dla psa:) a dla nas tam kupuje ogroki krokodylki - pycha ser zolty topiony o smaku wedzonym firma From Dor pasztet Pikok z mięsem-super jest zelki Haribo podrobka Knopersow

Gość gość
W Lidlu kupuję - kawa - gat. arobusta (mi pasuje taka mieszanka, nie kwaśna jak rabica i nie gorzka jak robusta), w5 - do kamienia i osadów, impregnat do skór, kabanosy Tarczynski lub Morliny (wyborna przekąska), serki wiejskie od Koło, chrupki - takie misie, jak Monstery, pepsi max no i oczywiście wina i oliwki. Z warzyw tylko cykorię, bo w niewielu miejscach mogę ja dostać. Czasami mleko uht, prod. Łowicz. Ok są podpaski i tampony.

Gość gość
Ja rzadko tam kupuje bo mam daleko ale słyszałam że jakas czekolada chrupiaca jest dobra. Muszę ją kiedyś spróbować

Gość gość
pod względem składu chipsy z lidla są lepsze niż jakiekolwiek inne. poza tym kupuję tam też te pianki w czekoladzie, dawniej zwane całuski.

Gość gość
ja tam kupuje zawsze rukole oraz oliwki nadziewane czosnkiem.

Gość gość
Odnosnie tej kawy, to wlasnie robousta jest kwasna. Za to w lidlu mozna w dobrej cenie kawe bezkofeinowa 100 procent arabice kupic, dallmyar. Bardzo dobra kawa I ciezko ja w PL dostac. Dobra jest szynka swojska produkowana przez tarczynskiego (pod jego wlasna marka sprzedawana jako szynka z kotla). Ja lubie jeszcze ser emmentaler z milbony.

Gość gość
A, jeszcze oliwki nadziewane migdalami, passata pomidorowa I pomidory w puszce.

Gość gość
dallmayr trudno dostac? u mnie jest w kazdym markecie hehe

Gość gość
Dla mnie kwaśna jest właśnie arabica, anie robusta, dlatego lubię mieszankę. Nie jest to tylko moje zdanie. Czasem gdy ktoś mnie odwiedza i dostaje moja kawę to zawsze pyta co to jest i skąd, bo także chce taką. Zawsze jest 'szok' - Lidl? 4,50? niemożliwe, a jednak. Póki jej nie 'odkryłam' robiłam własne mieszanki, heh.

Gość gość
Tak dallmayr BEZKOFEINOWA trudno dostac. Kiedys byla w selgrosie I auchan, a potem przez rok nigdzie nie mozna bylo jej kupic. Ostatnio pojawila sie w lidlu wlasnie.

Gość gość
ja tam kupuje pampersy toujours i piratki-parowki dla dzieci, ale temat fajny, musze wyprobowac rzeczy o ktorych piszecie

Gość ewaewelina
ja uwielbiam przystawki(ze ślimakami i przegrzebkami)-pysznosci wyroby wedliniarskie firmy Pikok sa ok paszteciki z grzybami(super po podgrzaniu w domu) wode saguaro kupuje bo tania, zeby miec do herbaty dolewac jak za goraca

Gość gość
w zasadzie bardzo dużo rzeczy kupuje w lidlu. Dobry jest nabiał z Pilosa np. twaróg, śmietana. Kupuje warzywa, owoce, przekąski, lody, kawę, przyprawy i moją ulubioną wodę cytrynową :) Zdarza mi się też kupować ciuchy :P

Gość marrow
Najbardziej lubię wędzony twaróg. Nie ma go w żadnym innym sklepie. I latem był taki mus z alkoholem (tarte truskawki i 34% wódki) mmmmm nigdzie więcej takiego nie widziałam :/ i jak pojechałam po drugą butelkę to też już nigdzie nie było :/ Wszystkie słodycze mają fajne: na urodziny kupuję za ok 10 zł mix żelków (są tam te kanapki hamburgery i hotdogi, coca cola itp) Neo jak oreo (chociaż moim zdaniem to neo lepsze od oreo, mniej plastikowe ;O) W dużych paczkach batony ala twix, snikers ;P Rogery jak proncessy :D