Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiechiplacz

Mamy XXI Wiek

Polecane posty

Gość smiechiplacz

A 25% Polakow stwierdzilo ze w piątek 13 zachowuje szczególna ostroznosc!! A co najlepsze 86% uwaza sie za Katolikow :D A przy tym wierza w zabobony. I straszno i smieszno

Gość gość
A myślisz, ze tylko Polacy są zabobonni? To byś się zdziwił :o

Gość smiechiplacz
Nie wiem czy tylko polacy, ale z innymi narodami nie mam zbytniego kontaktu wiec wypowiadam sie o polakach. x To samo z wróżkami. Oglądam czasem Kosmica TV i placze ze smiechu. Czy te babki naprawde sa takie naiwne i wierza ze jakas baba wyczyta im przyszlosc z kart albo szklanej kuli? :D

A mnie smieszy jak ludzie czytają horoskopy i się nimi sugerują :D To samo ze snami, coś się tam przyśni i jeżeli się sprawdzi za parę miesięcy, to sen to przepowiedział. A zwalanie niepowodzenia na piątek 13, czarnego kota czy rozsypaną sól biją wszystko :D

Gość smiechiplacz
Akurat ze snami tez mi sie czasem zdarza sprawdzac co oznaczaja :D Ale z Horoskopami to racja absolutna. O ile jeszcze moge zrozumiec ze ktos wierzy we wrozki to Horoskop mnie rozwala na lopatki. Bo jak mozna wierzyc w cos co czyta kilka milionow ludzi? :D :D Przeciez kilka milionow ludzi ma ten sam znak zodiaku! :O