Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odpowiedzcie kobietki

Polecane posty

Gość gość

Robiłam porządki w mojej szafie i policzyłam sobie z ciekawosci ile mam samych bluzek,katan,sweter,sukienek i doliczyłam wszystkiego 60 Dużo czy mało to jest?;)Więcej macie?:)

Gość gość
masz katanę?

Gość gość
Katana, heheheh, sweter zamiast swetrów tez dobre, chyba ze masz tylko jeden. Wczoraj układałam swoje ubrania w szafie i mam chyba podobną ilośc. Tzn. tych zlozonych, bo oprocz tego mam całą szafę wiszących na wieszakach sukienek, zakietów, spodni, spódniczek.

Gość gość
ja mam katane :D ale od munduru wojskowego bo bylam w liceum wojskowym

Gość gość
duuuuzo wiecej,wiekszodc jeszcze z metkami :oOgolnie wydaje srednio 400 euro tygodniowo na jakies cuchy tyu niepotrzebna sukienka, bluzka,sweterek. torebk i butow nie licze,ale to rzadziej bo lubie drogie,nawet bardzo, wiec to zupelnie inny wydatek. dobrze,ze mnie jeszcze rodzice utrzymuja,sama bym chyba tygodnia ńie orzezyla. do tego fajki, drinki w klubach, naszczescie mam anoreksje (ironicznie) to na zarcie prawie nic nie wydaje. k****,mam wyrzuty sumienia ze tak pusto w moim zyciu

Gość gość
Ja nie lubie chodzic na zakupy. Jakos nic mi sie nie podoba. Jestem kobietą, ale nie rozumiem tych kobiet, które ciagle muszą miec cos nowego.