Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentolowaa

Jestem sama

Polecane posty

Gość mentolowaa

Matka obca osoba, ojciec sie nie odzywa, chyba ze sie odezwe pierwsza, brat mnie nienawidzi, facet olal i nie odzywa sie od 2-mies.Przyjaciel sie wyprowadzil gdzies daleko...Po co zyc?

Gość gość
Po to, zeby im pokazac, ze i bez nich swietnie dasz sobie rade ❤️

Gość mentolowaa
Ja daje rade, chce zyc...ale co to za zycie, bez milosci. Dzieki za serduszko;)

Gość właśnie piję sobie lecha
Po co żyć? Bo życie to dar. I każdy z nas ma szansę je dobrze przeżyć, mamy na to wpływ. Dostałaś zdrowie, jesteś sprawna, samodzielna, młoda, masz przed sobą otwarte drzwi więc korzystaj z tego. Idź, próbuj, poznawaj... to jest cudowne.

Gość gość
wypij sobie lecha to też będziesz miała 'cudowne' życie :)

Gość Tommek
A ile masz lat i skąd jesteś ??

Gość mentolowaa
właśnie piję sobie lecha tak to sobie tlumacze. Zycie jest takie krotkie, jeszcze tylu miejsc nie zwiedzilam, tylu rzeczy nie zaznalam, zycie jest takie wspaniale, jestem zdrowa, sprawna, czasem tylko checi brak, to jest najgorsze.

Życie nie jest bajką, nie oszukujmy się, daje w kość, jest niesprawiedliwe, ciężkie ale zarazem cholernie krótkie i ma swoje uroki. Warto żyć dla wielu chwil, tych dobrych, które były i które nadejdą. Jest tyle wspaniałych miejsc na świecie, tyle wydarzeń, ludzi itp., które pozwalają zapomnieć o prozie życia.

Swego czasu miałam poważne myśli samobójcze. Mało tego. Wyjechałam za granicę, żeby zarobić, spłacić długi i móc spokojnie się zabić, bez wyrzutów sumienia, że ktoś musi spłacać moje długi itp. Pracowałam tam kilka miesięcy, byłam obojętna, nie zależało mi na niczym specjalnie, każdego ranka wstawałam z myślą, że to już niedługo... Planowałam własną śmierć ale mimo wszystko żyję.

Gość aaaaaAAAAAAAAAaaaaa
TOMEK TY PIPO !

Gość gość
...Więc wybierajcie... "Bezpieczeństwo" albo WOLNOŚĆ !

Gość mentolowaa
Doszlas do wniosku ze nie warto Bo nie warto. Tez mialam takie mysli, ale chyba bylam zbyt wielkim tchorzem, a moze za bardzo kochalam mimo wszystko zycie. Nawet te najgorsze chwile czegos nas ucza, wzmacniaja, zastanawiasz sie czy sie z tego podniesiesz, ile osob cieszyloby sie z twojego upadku, chce tego, A ty im pokazujesz jakim gow nem sa dla ciebie. I zyjesz dalej i walczysz. Bo zycie to ciagla walka. Grunt to sie nie poddac.

Gość Ja tez piję piwko
Ja tez myślę podobnie wszystko mnie dobija nie jesteś sama