Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dziś urodziny i płaczę

Polecane posty

Gość gość

I to chyba najgorsze urodziny ever. Mam anginę, mój facet pisze ze swoją byłą i to ukrywa. Prosiłam go tylko o jedno o pewne lekarstwo, żeby kupił jak wrócił z pracy. Oczywiście nie zrobił tego :/ Teraz się obraził, że nie doceniam tego, że kupił tort (którego nie mogę jeść bo ma alkohol-dobrze, wie, że nie mogę alkoholu przyjmować nawet w lekach i słodyczach) i kwiaty, w kolorze, którego nienawidzę (już raz się o to pokłóciliśmy kiedyś). Jest mi k***a smutno.

Gość gość
Wszystkiego najlepszego 🌼 BTW, lubię zodiakalne panny :)

Gość właśnie piję sobie lecha
Spełnienia marzeń i zdobywania świata! :) które to urodziny?

Gość 5555555555434
stara sie, jest wporzo mowie to jako facet

Gość kamerkiiii
wypiłam za twoje zdrowie:)))

Kwiatów nie dam, mimo szczerych chęci. Lecz słowa, które zostaną w pamięci, życzę szczęścia, dużo radości i długiej szczęśliwej przyszłości. Niech los Tobie z oczu łez nie wyciśnie, niechaj się wszystko wiedzie pomyślnie. Wszystko co piękne i wymarzone, w dniu Twych Urodzin niech będzie spełnione. No cóż twój facet to kretyn skoro nie wie jak sprawić swojej ukochanej radość.

Gość gość
Hej, nie płacz. Złóż sobie życzenia - życzę sobie mieć innego faceta, takiego, który będzie mnie kochał. Ten co jest, to jakaś pomyłka. Życzę sobie zmiany, by moje kolejne urodziny były tęczowe. Życzę Ci tego i ja. Nie płacz przez kogoś, kto na Ciebie nie zasłużył. Pisze z byłą? Powiedz mu, żeby ją pozdrowił i żeby go zabrała jak najszybciej, bo chcesz takiego jak on to masz gdzieś. Unieś głowę i nie płacz. Będzie lepszy. Nie trzymaj się kurczowo frajera. Torta to kupił chyba dla siebie z alkoholem? Niech go sobie zabierze i zeżre. Dzięki za taką pamięć.

Gość gość
-no to wszystkiego najlepszego, nie martw się, wszystko się ułoży...

Gość gość
No, i będziesz miała czerwony..

Gość blabla6858
Wszystkiego najlepszego kochana. Będzie dobrze;) świętujemy z Tobą na kafe ;)

Gość gość
to nic strasznego ja jak miałm w czerwcu urodziny to moj facet nawet mi nie złożył życzen nie przyjechał chociaż mu dzien wczesniej przypomnialam czy pamieta a on że tak i co nic mi nie kupił nie przyjechał nie zadzwonił nawet nie przeprosił i w dzien urodzin sie rostalismy wiec myśle ze nie masz jeszcze takich najgorszych Najlepszego Kochana Głowa Do Góry dobrze bedzie;)

Gość gość
jestes p***a facet chcial dobrze a ty sie czepiasz. nie zdziw sie jak cie zostawi

Gość gość
ojoj kwiaty nie w tym kolorze toż to skandal :o

Gość gość
to raczej ja go zostawiłam;D

Gość gość
i dobrze daj facetowi spokój jaśnie księzniczka musi miec kwiaty w odpowiednim kolorze

Gość gość
jejku zero was uczucia i współczucia dla tej dziewczyny co zerwała z chłopakiem i dla tej co jest chora w swoje urodziny

Gość gość
:) Od razu mi się nastrój poprawił, bo rozmawiałam godzinę przez telefon o bardzo wesołych rzeczach :) Nos mam zapchany bo i tak jestem chora a kończe 26 lat :/ Dziekuję Wam kochani za życzenia, na prawdę poprawiły mi nastrój :*

Gość gość
Nie jestem księżniczką, ale jak jest się z kimś 4 lata i ktoś wie, że nienawidzę pewnego koloru kwiatów, bo źle mi się kojarzą z bardzo przykrym wspomnieniem. Nieważne czy dostaje je czy rosną pod blokiem. I jak była na ten temat rozmowa, że na prawdę zamiast radości wywołują negatywne uczucia to na prawdę przykro mi kiedy leżę 14 godzin sama w domu, chora, pracuję przez telefon z gorączką a ktoś mi bliski smsuje po powrocie z pracy i wręcza te kwaity to na prawdę niech sobie je w d**ę wsadzi. Ja jakoś umiem zapamiętac ,czego nie lubi jeść, gdzie wyjeżdżać, jaki zapach lubi, co lubi w seksie, co go we mnie drażni, jakich tematów nie ruszac. To na prawdę chyba nie jest trudne. Nie uważam, że kupno podczas drogi z pracy kwiatów i tortu z cukierni było jakimś mega osiągnięciem. Ja na jego urodziny zawsze myślę co bardzo chciałby dostać i planuję to długo przed, aby był zaskoczony i radosny, cały rok zbieram pomysły, które mimochdem rzuca o swoich marzeniach, jest mi po prostu przykro z tego powodu. i już