Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

porady prosze

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny. Nie jestem z nikim w stalym zwiazku. Jednak zdazyla mi sie chwila slabosci i bec, swiat legl w gruzach. Ostatnia miesiaczke mialam 8 sierpnia. 22 sierpnia kochalam sie z M1, twerdzi, ze nie doszedl we mnie, stosunek trwal moze 10 minut, po wszystkim dotykalam sie sama by poczuc czy zostawil cos we mnie czy.nie i powiem szczerze ze czulam sie sucha. Stosunek teb zupelnie nic dla mnie nie znaczyl, ani troche sie nie podniecilam, w sumie wiem, ze to nie ma najmniejszego znaczenia, ale chcialam nadmienic. Moj kolejny stosunek odbyl sie 26 sierpnia z M2, kochalismy sie dlugo i oboje doszlismy. Cykle mam 33/34 dniowe, wedlug kalendarzyka owulacja przypada mi na 27 sierpnia. Dzis juz wiem, ze jestem w ciazy. Czy myslicie, ze M1 moze byc ojcem? Czy z pewnoscia mozna stwerdzic, ze jest nim M2? Juz nie wiem co myslec, chcialabym zeby jakas osoba trzecia sie wypowiedziala. (oba stosunki bez zabespieczenia) pozdrawiam

Gość gość
Tego nikt ci niestetu nie powie.

Gość gość
Jesteś puszczalska, zadowolona? :-)

Gość gość
Nie jest w zwiazu zadym, wiec dlaczego puszczalska gosciu :) Jej sprawa co robi, mysle, ze to niemozliwe by m1 byl ojcem skoro nie doszedl

Gość JudytaMaz231234
To ze nie doszedl w niej to nie znaczy ze nie zaszla z nim w ciaze. Nie wiem czy wiesz ale przed wytryskiem u faceta zawsze ale to zawsze uwalnia sie plyn ktory tez zawiera w sobie plemniki. Jezeli masz cykle co 33/34 dni to policz sobie dni plodne i nieplodne moze to jakos Ci pomoze dojsc do tego ktory jest ojcem. Od 1-7dnia masz dni nieplodne pozniej od 8 do jakiegos 20 masz plodne (miedzy 14a 18 jest owulacja wtedy najlatwiej jest zajsc w ciaze) a od 21 sa tez przyjete dni nieplodne. Mimo wszystko i tak najlepiej isc do lekarza on Ci powie ile ciaza ma tygodni oczywiscie w przyblizeniu i bedziesz wiedzial. Powinien podac Ci dwie daty poczecia jedna wyliczona z okresu a druga z usg