Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojezbocznie

Brzydzi mnie owłosione ciało u mężczyzn i dlatego nie mogę być szczęśliwa

Polecane posty

Gość mojezbocznie

Czy jest tutaj ktoś z podobnym problemem?

Gość halo tu gość
no to masz problem i az dziw,ze Cie brzydzi,moze trafi sie taki ktory bedzie sie dla Ciebie golil caly

Gość mojezbocznie
Nie mogę się przemóc żeby uprawiać seks. Boję się, że facet mnie dotknie choćby owłosioną nogą. Kiedyś kolega w krótkich spodenkach mnie przez przypadek dotknął jak obok niego siedziałam. Aż mną wstrząsało i wewnętrznie też mną trzepało, tak było mi nieprzyjemnie. Czułam się tak jakby ktoś mi na nodze pająka położył. Bo takich dużych, nieładnych pająków też się brzydzę.

Gość mojezbocznie
halo tu gość byłam kiedyś zakochana w takim mężczyźnie, ale on już miał dziewczynę, więc nic nie próbowałam. Może szkoda. Golił się ze względu na sport.

Gość gość
Mnie brzydzi paskudnie gładkie i mientkie ciało kobiety. Myślę, że możemy wyleczyć się razem z tych paskudnych fobii.

Gość mojezbocznie
Nie wiem nawet skąd mi się to wzięło. Kiedy zaczęłam dojrzewać, miałam pierwsze miesiączki to się zaczęło również to obrzydzenie. Nie podobało mi się też to, że mi zaczęły rosnąć włosy w różnych miejscach i byłam z tego powodu bardzo smutna. Jak tylko znalazłam maszynkę do golenia to zaczęłam golić każdy włosek, który zauważyłam.

Gość gość
Myślę, że kiedy już się przełamiesz, to będziesz obracać facetów jak prosiaki na rożnie.

Gość gość
Wedlug mnie depilacja jest dla kobiet. Facet powinien sie depilowac raz za czas pod pachami a reszta. hmmm uwielbiam, kiefy ma na klacie troche wloskow, na nogach, rekach... ogolone cycki facetow to jak cycki bab... blee... facet musi miec lekki zarost na twarzy i na ciele

Gość gość
Szkoda, że wszyscy mężczyźni się nie depilują tak jak kobiety. Gładkie ciało jest ładniejsze.

Gość gość
Tak myślę. Najgorzej jest w lecie, kiedy mężczyźni pokazują nogi. Jak drobne owłosienie to ok. Niestety są tacy, którzy mają futerko jak u zwierzaka. Człowiek powinien być człowiekiem, a nie małpką.

Gość gość
zostan lesbijka ;p

Gość kaktusówka
Mnie obrzydza męska owłosiona klata. Wiem, że wiele kobiet to kocha, ale jakoś nie mogę znieść. Mój były miał takie rzadkie, kręcone włosy i jak pierwszy raz zobaczyłam, że on ma te kłaki (akurat miał taką bluzę, że było widać, w innych ciuchach już nie) to się przeraziłam i o mało co nie doprowadziło mnie to do wycofania się już w tamtym momencie.