Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu ktoś kto jest introwertykiem i jest szczęśliwy

Polecane posty

Gość gość

Bo ja sądzę, że to niemożliwe

Gość Ewuuuula
Jestem introweryczką i jestem bardzo szczęsliwa. Niby dlaczego miałoby to byc niemożliwe? jesteś pewna, że nie mylisz introwertyzmu z nieśmiałością, fobią społeczną?

Gość gość
ja byla szczesliwa introwertyczka, ale wiele przezylam i zamknelam sie jeszcze bardziej, ufam tylko kilku os.

Gość gość
No ale nie chodzisz na imprezy, nie działasz społecznie, no to jesteś nieszczęśliwa, no nie? Tak ciężko wam to przyznać? :D

Gość gość
Ja jestem najszczęsliwsza na swiecie,jest super,za chwilęodpalam terenówę i dalej przed siebie z kochanym,...

Gość gość
"No ale nie chodzisz na imprezy, nie działasz społecznie, no to jesteś nieszczęśliwa, no nie? Tak ciężko wam to przyznać? smiech.gif" A to każdy introwertyk się nigdy na imprezach nie pojawia? Myślę, że tylko ci skrajni. Ja rzadko mam ochotę na większe ludzkie spędy, ale jak już się wybiorę na koncert, dyskotekę czy domówkę to bawię się dobrze, alkohol bardzo pomaga ;)

Gość PAli_K
kazdy w jakims stopniu jest introwertykiem nawet extrawertyk, bo ten z kolei obszar zamkniecia ma w strefie nieuswiadomionej