Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli ktos byl zakochany kiedys

Polecane posty

Gość gość

no, ale dostal kosza, zycie toczylo sie dalej, byl w zwiazkach to jest nadzieja, ze zakocha sie drugi raz w tej samej osobie (po koszu nie znienawidzil jej, dalej czuje sympatie) Mial ktos tak kiedys?

Gość AdaAdaAda
Ja dostałam kosza i od ponad roku nie mamy kontaktu. Jakby teraz pojawił się w moim życiu to pamiętałabym o tym co do niego czułam i nadal bardzo go lubię ale to już nie to samo. Nie chciałabym z nim być nawet jeśli on by chciał ...(a nie mam nikogo)

Gość gość
Ada hmmm, dlaczego? Tzn jestes pewna:)? Moze by na nowo rozbudzil uczucia w Tobie?

Gość gość
marzyciel haha, opisz cos wiecej ;)

moją żonę wyczaiłem sobie już w podstawówce pierwszy raz o "chodzenie" prosiłem mając 14 lat-nie zgodziła się później nasze relacje ochłodziły się ale przyjaciółmi bylismy nadal drugi raz zaatakowałem mając lat 16 i skończyło sie o tygodniu:D ale w sumie nie dziwie sie bo kiedys byłem pipa w kontaktach damsko-męskich:D

Gość gość
Ha, ale patrze, ze wierny byles swojej pierwszej milosci:D smieszne troche, fajnie, ze sie przekonala do Ciebie:)

no taki wierny nie bo miałem w międzyczasie inne dziewczyny ale postanowiłem,że Ona będzie moją żoną i chu:D Po prostu czułem od zawsze,że to tak;) Nie przekonała musiałem się zmienić:P

Gość gość
No a ja mam tak, ze czuje, ze ktos ma byc moim mezem i nie wiem co zrobic;p

Gość gość
Hehe, ale to dziwna sytuacja, poczulam pewnosc, ze bedzie moim mezem i dalam mu kosza 7 lat temu i przez te lata siedzial mi w glowie i nie chcial wyjsc. Byly zwiazki rozne - u mnie i u niego. Teraz on "wrocil" jakis czas temu. Normalnie sie nastawilam, ze juz czas i, ze zaraz beda mi niesc suknie z welonem. I co i co? I nic, nie chce mnie :P

Gość gość
Hehe tez tak mysle, ze chce mnie, ale tego nie wie. Tzn on teraz postawil na kariere i ogolnie nie chce ponoc zadnego zwiazku bo sie nie sprawdza w nich. Ale planuje rodzine - mowi, ze za jakies 5 lat. Jak mu wbic do lba, ze chce mnie tu i teraz:P?

Gość gość
Charakter moj tez mu pasuje, nie chce mnie tylko;p

to trza tak działać,żeby zrozumiał,że życie bez Ciebie jest bez sensu i,że bez Ciebie nie będzie umiał;) Musisz tak wejśc tylko jak wspomniałem nienachalnie w jego życie aby w pewnym momencie zrozumiał,że bez Ciebie go nie ma:D wiem,że łatwo się mówi ale mój przykład świadczy o tym,że się da.Ty znasz jego styl bycia,zainteresowania,co lubi a czego nie,musisz tylko w odpowiedni sposób pokierować tą wiedzą. Wiem,wiem to manipulacja ale dla zdobycia ukochanej/ego wszystkie chwyty dozwolone:D:D:D

Gość gość
Hehe, ale to on wszedl w moje zycie po latach, codzienny kontakt - pisanie po 3 godziny dziennie, czasem jakies spotkanie, odzywa sie codziennie. ;) A jak chcialam powazniej pogadac bo wiesz lata leca a mi sie marzy juz rodzina to buuuuu. On nie chce :( I jak to rozegrac;)?

nie rozmawiaj poważniej bo to strasznie brzmi:D staraj się cały czas poszerzać zakres działań w jego życiu coraz bardziej w nie wnikać(cały czas subtelnie), tak aby zaczął się przyzwyczajać aż uzna ze tak jest. To musi był płynne przekraczanie granicy-niezauważalne. Ty to kontrolujesz a On nie wie:D Powoli wtrącaj coraz więcej wspólnych spraw albo tak kieruj,żeby te wspólne sprawy się tworzyły to powoduje potrzebę dalszego kontaktu;)

Gość gość
Najgorsze jest to, ze on sam do tego kontaktu dazy ;) I wszystko jest ok ;) tylko mam slaba psychike i boje sie, ze bedziemy sie tak "przyjaznic" ja bede obok a on w tymczasie sobie kogos znajdzie i ja strace jego na zawsze oraz lata. Zwlaszcza, ze mieszkamy daleko od siebie - kilkaset km.

to trudniejsza sprawa skoro duża odległość. Ja nie wiem jak to jest na odległość, bez częstego kontaktu osobistego pewnie bym nie umiał. Hmm a może Ty już go masz tylko On boi się zobowiązań albo raczej boi sie przyznać,że mu namieszałas w głowie,znów?

Gość gość
zastanawia mnie po co sie do mnie pchal po 7 latach :) (przez te 7 lat nie mielismy kontaktu) i po co chce utrzymywac codzienny kontakt (niestety na odleglosc) nie majac wzgledem mnie powazniejszych planow. Sama nie wiem. Fakt ta odleglosc nijako uniemozliwia nam probowanie czegokolwiek. Cholera a mi tak bardzo zalezy na slubie z nim;) Czy ja go mam? W jakims sensie na pewno skoro jest tak uzalezniony, ze musi sie codziennie odezwac. No, ale nie mam go tak jakbym chciala - slub, dzieci, niedzielne spacerki.

ale wiesz nie stawiaj go czasem pod ścianą z tymi dziećmi i ślubem:P Nie wiem po co ale chyba nie chodzi mu o seks skoro jesteście daleko i skoro Cię zna i wie jaka jesteś. Więc jeśli sie odezwał to mu zależy,może tylko potrzebuje czasu,chce się przekonać,że Ty to Ta,że nie dasz mu kosza znów:P A Ty czasem nie zapędzasz sie za bardzo? Przydałoby się troche czasu wspólnego,wspólnej zabawy,spacerki,kina,kolacje itp (tak,tak wiem,że na razie jest odległość) Ty czujesz,że go Kochasz czy,że jest dobrym materiałem na męża?:P

Gość gość
Nie stawiam go pod sciana, ale tyle lat o nim myslalam, ze jak mi powiedzial, ze nie chce zwiakzu to depresja totalna. Przez 7 lat nie moglam o nim zapomniec i wejsc w normalny zwiazek - jakies tylko spotkania byly z innymi.Nie, nie chodzi mu o seks, nigdy nie bylo miedzy nami seksu. No wlasnie o to chodzi, ze nie mamy jak spedzac tego czasu wspolnego - jeszcze na poczatku pomieszkiwal 20 km ode mnie to czasem sie umowilismy a teraz mieszka setki km. A jak go przekonac do siebie mailami i smsami? Nie wiem czy jestem w stanie czekac, boje sie, ze znajdzie kogos na miejscu i tak sie skonczy nasza znajomosc. Czy go kocham? Chce go kochac do konca zycia;) Czuje, ze to "to". Nie chodzi o material na meza raczej o material na czlowieka dla mnie.

Czyli masz w głowie poukładane-to ważne;) Haha śmieszna sytuacja bo jakiś czas temu spotkałem tu chłopaka który nie bardzo wiedział w jaki sposób pisać do dziewczyny, pomagałem mu tworzyć wiadomości i udało mu się ale się cieszyłem:D:D:D Ale Oni mieli po 20 lat a Wy ile macie?

Gość gość
My juz starzy, prawie po 30:)

to musimy być w podobnym wieku więc tylko nie starzy😠:P:D Wiesz jakby chciał poznać kogos bliżej to nie odzywałby sie po 7 latach więc jesteś pierwsza na liście:D A jak smsami i miailami? Hmmm A jak wyglądała sytuacja kiedy okazało się,że na razie On nie myśli o poważnym związku? Jak było po tym jak Ci to oznajmił? Chodzi mi o Wasze stosunki

Gość gość
Tzn dokladnie to on ma 30 ja 28 ;) Ja zacisnelam zeby jak mi ladnie wytlumaczyl, ze nie chce byc w zwiazku. Myslalam, ze on oziebi znajomosc po moim wyznaniu. Zdziwilam sie bo jeszcze intensywniej do mnie zaczal pisac. Poki co jest uspienie sytuacji;) Ale nie wiem czy dla wlasnego dobra nie zakonczyc tego bo to niezdrowe. Moze powinnam ukrocic znajomosc nie wiem co robic. Boje sie, ze kogs sobie znajdzie na miejscu i za jakis czas napisze, ze juz nie mozemy sie kontaktowac,

To jak My;) Tak nie możesz,rozumiem Cię,że boisz się o inną ale musisz twardo coś postanowić i być pewna tego co robisz i albo decydujesz sie próbować i być razem z Nim albo od razu odpuść. Musisz wiedzieć co robisz bo jak bedziesz niezdecydowana to go wystraszysz i się chłopina pogubi.