Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

Jesienna depresja

Polecane posty

Gość gość
zapiszcie sie na portal randkowy, kiedys wlasnie to rozproszylo jesienna ciemnosc w moim sercu

Moje kolezanki maja facetow takich sobie (zeby nie powiedziec beznadziejnych) albo sa same. Mam zajetego kolege i on mi sie zaczal podobac po dluzszym czasie znajomosci (czesto do mnie pisal wiec sie poznalismy troche), ale nie zostawilby dziewczyny, bo z nia dlugo jest. Poza tym nie chcialabym mu komplikowac zycia, bo moze by sie okazalo, ze jednak nie jestem taka wspaniala jak mi pisal w komplementach i wtedy by stracil tylko.

Gość gość
dwa lata temu zmienilam prace , ktora lubilam ( praca w hotelu, pelno kolezanek, wspolpracownikow, klijenci z calego swiata, nigdy nie odczuwalam w niej nudy, a po pracy wrecz potrzebowalam samotnosci :))) ) zmienlam prace na lepiej platna. Wtedy przezylam male zalamanie nerwowe. Nadchodzila jesien , w pracy bylam sama , a pracowalam po kilkanascie godzin dziennie. Wychodzilam o 6 ciemno , wracalam o 9 ciemno. Weekendy wolne, ale nic mi one nie przynosily

Gość abdul wisimulacha
wale dzis do knajpy gdzies do katowic ze znajomym:) wyjscie na luzie kogos sie na pewno pozna...portale randkowe mnie nie interesuja, dla mnie to cos na zasadzie sprzedawania sie:P moze kiedys jak bede bardziej zdesperowany:D dolek wpadaj na kato pobawimy gdzies

Gość gość
wlasnie wtedy zapisalam sie na strone randkowa i moje zycie odmienilo sie na lepsze :) oczywiscie na poczatku spotykalam samych d*pkow, ale dzisiaj jestem juz mezatka...powodzenia i milego randkowania,

Mnie portale nudza... nie chce mi sie gadac z tymi facetami po prostu. Moze kiedys. Na zywo to jest zawsze nazywo, jakies emocje przy spotkaniu sa. A no to milej zabawy :)

Gość Stannis
Jesteś zdrowa, masz pracę, nie marudź. Jest wiele powodów do jesiennej depresji, twój należy do tych słabszych.

Maciek, pochwalila Ci sie tym? ;) A na serio to na kafe ok. co 4 kobieta pisze, ze ma meza poznanego na portalu i ze jest megaszczesliwa. Wiec pewnie dla duzej czesci spoleczenstwa polskiego to dziala. Stannis - to prawda, jestem zdrowa, mam prace, gdzie mieszkac, co jesc i pieniadze do wydania na przyjemnosci.

Gość o tych portalach to bylam ja
tez tak myslalam, ze to dla desperatow , a nie dla mnie. Jednak zauwazcie, ze swiat poszedl do przodu i to nie jest juz czyms dziwnym . Piszecie na kafeterii, wiec nie jestescie slabo z technika i mozecie sie gdzies zapisac. Tylko sa rozne strony, jesli traficie na zla to mozecie sie zniechecic ( poszukajcie, jaka jest najbardziej popul w waszym kraju)... mnie zapisala kolezanka, bo ja nie chcialam , az przez dwa miesiace tam nawet nie zerknalam. Ktorejs listopadowaj niedzieli poczulam tak przytlaczajaca samotnosc, wydawalo mi sie ze chyba umre. Do tego zbieralo mi sie na wymioty przed kolejnym poniedzialkiem w pracy. Siedzialam na internecie i przez przypadek natrafilam na reklame tej strony. Pamietalam login i haslo jakie mi ta kolezanka podala, wlozylam tylko swoje zdjecie i wtedy wkroczylam w inny swiat

nudzi pisanie, ale umawiajcie sie z nimi szybko na zywo.

tak jak pisalam , na poczatku spotyka sie d*pkow

Gość abdul wisimulacha
kolezanko to moze jeszcze powiedz jaki to portal ten randkowy:)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc Dolek. U mnie tez jesien i pada deszcz. Przyjdzie spedzic caly dzien na necie.

ja jestem w stanach tutaj to jest( polishdating - randki,) nie wiem, czy jak zalogujecie sie z Polski to bedzie akurat ta strona, na niej sa Polacy z calego swiata. Ja mialam ustawiona na stany. Widac na niej kto odwiedzil Twoj profil, jest bardzo przejzysta. Zalogowalam sie za darmo i za darmo mozna wysylac gotowe wiadomosci , buziaki i usmiechy. Jednak , gdy chcecie sami napisac to trzeba wykupic usluge na miesiac , lub wiecej , ( jesli z niej nie zrezygnujecie to samo sie bedzie odnawiac, wiec uwaga na to) Bylam jeszcze pozniej na stronach amerykanskich, ale mnie bardzo one rozczarowaly,

ja jestem w stanach tutaj to jest( polishdating - randki,) nie wiem, czy jak zalogujecie sie z Polski to bedzie akurat ta strona, na niej sa Polacy z calego swiata. Ja mialam ustawiona na stany. Widac na niej kto odwiedzil Twoj profil, jest bardzo przejzysta. Zalogowalam sie za darmo i za darmo mozna wysylac gotowe wiadomosci , buziaki i usmiechy. Jednak , gdy chcecie sami napisac to trzeba wykupic usluge na miesiac , lub wiecej , ( jesli z niej nie zrezygnujecie to samo sie bedzie odnawiac, wiec uwaga na to) Bylam jeszcze pozniej na stronach amerykanskich, ale mnie bardzo one rozczarowaly,

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dolek - wrecz przeciwnie.

Gość gość
Dolaczam do tematu....jesien i zima mnie przerazaja, niestety ... od dawna jestem sama, umiem byc sama ze soba, w sumie nie nudze sie w swoim towarzystwie, mam fajnych znajomych ALE...chcialoby sie najzwyczajniej w swiecie pobyc z facetem, czuc jego dotyk, spedzac z nim wolna chwile na fajnych rozmowach. To zawsze inaczej, niz ze znajomymi. Ostatnio spotkalam kogos, dawno nie czulam takiej chemii, rozmowy genialne, ale zauwazylam ze spotkania wypadaja rzadko (co 2 tyg), kontakt sporadyczny...czuje sie jak koło zapasowe

Gość Stannis
Lepiej uważajcie na te internetowe znajomości. Dziwni ludzie w internecie siedzą, wariaci, niezrównoważeni psychicznie, wiem po sobie.

Argen, Maciek pewnie sobie jaja ze mnie robil ta rada ;) Ja to raz bym chciala faceta, ale lubie byc sama w swoim domku. Ale ta jesien o rany, jak ona mnie przygnebia... nic sie nie chce, widokow na nic ;]

Gość gość
a ja szczerze mówiąc wolałabym mieć pracę i przyzwoite pieniadze niż faceta teraz nie mam pracy i to jest dopiero dramat a faceci, cóż, raz są raz ich nie ma ;)

Gość gość
maciek, to ze ktos zamiescil lepsze zdjecie niz w rzeczywistosci to jest najmniejszy problem. Powazniejszym sa falszywe profile , znikajacy ludzie, oszusci , ktorzy po pewnym czasie, ( nawet wielu miesiacach pisanie ) poprosza o pieniadze. Jednak mi portal randkowy dal to, ze znowu czulam ze zyje. Przezywalam na nim i milosne zawody i rozterki, ale cos dzialo sie w moim zyciu. Po pewnym czasie potrafilam rozroznic juz wiekszosc falszywych kont.

Gość gość
dołek, niestety nie wierze w to,ze nie ma czasu, poniewaz wiem jaka on ma prace i generalnie jest dyspozycyjny. Zreszta, mam juz doswiadczenie z roznymi typami facetów i wiem,ze jak facet jest zainteresowany to nawet najbardziej absorbujaca praca nie stanie mu na przeszkodzie.

Gość Stannis
Nie wiem po co ludzie zakładają fałszywe konta. Przecież wiadomo, że się w końcu wyda. Też mógłbym gdzieś na portalu zamieścić cudze zdjęcie i udawać, że jestem przystojny i bogaty. Tylko po co?

Gość gość
mialam tez falszywy profil ponad 60 letniej kobiety :) ( nie chcialam z mojego prawdziwego konta odwiedzac innych ludzi ) Wlasnie tam tez bylo pewno wiadomosci od mezczyzn 20, 30 i 40 letnich. Pisali przepieknie. Dzieki temu profilowi, nauczylam sie odrozniac falszywe konta.

"wiem,ze jak facet jest zainteresowany to nawet najbardziej absorbujaca praca nie stanie mu na przeszkodzie" to tez i racja :/ smsa zawsze da rade wyslac, czy zapytac jak mija dzien.