Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdobywanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Uważa mnie za atrakcyjną kobietę, ja go za przystojnego faceta. Było małe co nieco ale on cały czas powtarza, że nie chce się wiązać z zasady, dla seksu czy z innych powódek. Na początku sądziłam, że on taki jest bo lubi być sam co ciągle podkreśla. Ostatnio coś wspomniał, że jedyną kobietą z którą by sie związał teraz to jego przyjaciółka zaznaczył że to taka prawdziwa przyjaciółka. Problem jest bo ona go nie chce i spotyka sie z innym. Czyli jednak chce z kimś być. Nie umie określić czego chce. Nie wiem czy mam nadal trwać i czekać aż mnie zauważy czy odejść i stracić kogoś wyjątkowego. Oczywiście żeby go nie spłoszyć cały czas mówie, że też nikogo nie szukam. Chyba dlatego ze mna sie kontaktuje. Stwierdził, że nie chce żeby jakaś kobieta przez niego cierpiała, bo wie, że wkońcu każda się w jakiś sposób przywiąże do niego a on jak to on woli być sam. w zasadzie określa relacje ze sobą takie lelum polelum że nic nie może z siebie dać. Czy da się takiego zdobyć???

Gość gość
daj spokój jemu i sobie.

Gość gość
czyli po prostu zniknąć....tak chyba byłoby najlepiej

Gość ostatni gość
To niezdecydowany człowiek, którego lepiej omijać.

Gość gość
Inteligentny 34 lata kiedyś był w związku. Nie powiedziałabym, że niezdecydowany on wie, że go nie chce. Jednak chciałabym, żeby chciał byc ze mną , że jak znikne zatęskni. Tak to jest tylko na filmach:P

Gość gość
on ma 34? a ty ile ? 15? :D mówi ci wprost że chce być sam, a na pewno nie z tobą, a ty dalej cośsobie wmawiasz. tępa jesteś czy głucha?

Gość gość
Nie, nie da się go zdobyć. Bo on jest co najmniej zauroczony przyjaciółką. Zniknij, nie męcz się. Odkochasz się i ułożysz sobie życie z kimś kto będzie cciał być z Tobą a nie z inną ;)

Gość gość
mam 28 lat a on jest na tyle uczciwy, że mówi wprost inny facet zachowałby sie jak debil po prostu zwiał. On mnie lubi, uważa że fajnie wyglądam, znamy sie 2 lata. i zanim zniknę chce wiedziec czy zrobiłam wszystko. moze powinnam przestac sie odzywac z dnia na dzien....

Gość gość
On kocha przyjaciolke, poki sie nie odkocha nie masz szans.

Gość gość
Pierdoły jakieś piszesz,znikaj nie znikaj,a od czeo jest język,rozmowa a nie domysły,to nie przedszkole!!!!

Gość StopTheWorld
Byłam taka sama, tak samo gadałam- nie dlatego, że faktycznie nie chciałam tylko dlatego, że bardzo się bałam. Bałam się związku i nawet tego, że ktoś odkryje moje uczucie. I gdy nadarzała się okazja mówiłam o tym, żeby czasem ktoś nie pomyślał, że jestem nim zainteresowana, nawet jeśli na[prawdę byłam.

Gość gość
kocham faceta od 2 lat i wiem, że jak sie dowie to bedzie dziwnie, nie bedzie mi juz mówił o wszystkim. wspomniał o przyjaciółce jako o osobie z która mógłby sie zwiazac, nie że ja kocha. wiec uznałam , że jesli ja sie z nim zaprzyjaźnie zacznie mi ufac pokocha i mnie. chcialam mu dac wolnosc nie byc bluszczem, który chce obietnic zwiazku i wszystkiego czego on sie boi. to co mam mu powiedziec że go kocham??? to sie równa z pożegnaniem

Gość gość
A Ty myslisz że jak go kochasz od 2 lat to on tego nie widzi?!

Gość gość
nie widzi tego, ukrywam to przed nim tak bardzo,że on cały czas ma mnie za koleżanke