Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet który przejada kasę

Przeszedł by u was facet co sporo wydaje na jedzenie i nie zje mielonego itp

Polecane posty

Miałby u was szansę facet, który interesuje się zdrową kuchnią, je sporo owoców i warzyw, jogurtów, ryb, a mięso spożywa tylko chude, herbatę pije tylko zieloną, ciągle kupuje jakieś pierdółku typu płatki, otręby, ryż brązowy, nasiona roślin strączkowych do gotowania, małe słoiczki za 5 zł z pasztetami wegetariańskimi, pieczywa nie kupuje najtańszego, lubi sobie zjeść ser pleśniowy, konserwę rybną raz na pewien czas (a tanie nie są) i nie wyobraża sobie polskiej kuchni typu kartofle i mielone, nie zje też tanich wędlin, a mięso piecze główne sam?

Gość gość
Taki facet to ideał. Będzie długo żył :)

Dodatkowo kupuje specjalne, ekologiczne oleje, a jogurty w ciągu dnia zjada 2

Gość model ING BS
pod warunkiem ze nie przeszedlby na nasze utrzymanie :classic_cool:

Gość gość
To i tak taniej niż MC Donalds czy KFC

Tak, bo sama bardzo wybrzydzam w kwestii jedzenia i wydaję na ie kupę kasy.

Gość gość
U mnie na dłuższą metę raczej nie, ja lubię zjeść normalny obiad, chociażby te ziemniaki i mielony ;)

Gość gość
Ja mam takiego męża:P

Gość gość
gość - mielony to nie jest normalny obiad, jesz straszne gówno. Swinią jestes i świnie żresz 🖐️

Z jednej strony fajnie że zdrowo jesz, z drugiej to mogłoby być meczące, lodówka pełna a ty niczego nei ruszysz.

Gość Anaaabella28
Ja zazdroszcze bo ja tak jadam i gonie faceta ale nie zawsze to wychodzi. Z punktu mojego faceta jestem nawiedzona z tym jedzeniem i pewnie by wolal zebym jadala mniej zdrowo i mu tylka nie trula :D

Gość Anaaabella28
i pewnie bym mu nie trula gdyby nie to ze dla niego napoje slodkie sa zdrowe jesli to nie cola, cokolwiek w domu nie zrobi to zdrowe bo z domu? glupie zalozenie bo np. je frytki mrozone z tanim gotowym mrozonym kurczakiem w panierce. No szlag mnie trafia. Do tego czekolada na potege itd.

Gość przeszedłby ale musi
nauczyc sie ortografii :P a poza tym, jesli to on bedzie gotowal, to mi w to graj :)

Gość taki facet jest nieekonomiczny
i juz

Gość gość
Jeżeli go na to stać to niech sie żywi jak chce

Gość sucz jakich malo
tak, bo sama tak jem

Gość najczesciej tak sie zywia
lenie co pracuja po 8h dziennie od poniedzialku do piatku, nie maja wlasnych mieszkan i dobrych samochodow. jak facet chce osiagnac cos w zyciu to jest zapracowany i nie ma czasu na wydziwianie w kuchni

Gość gość
Ja bym chciała takiego faceta. Sama nie jem mięsa od 13 lat i byłabym zachwycona :)

Gość gość
dba o zdrowe ciało czyli jest mądry,byle nie był upierdliwy tylko wyluzowany ,ja też mam świra na punkcie zdrowego odżywiania i ciagle coś udoskonalam i wyszukuje ale polski tradycyjny obiad zjem czasem tez zjem i to miłe powroty,a wędliny tanie polskie to teraz tragedia czuć chemią

Gość gość
masz racje że trochę potrzeba czasu by mieć taką dietę dlatego najlepiej jak kobieta dba żeby zdrowo jadł ,chyba że ona sama nie ma kiedy ale chyba jak komuś zależy to da rade,można to zrobić tak że będzie dobre jak normalne żarcie no i taki plus jest że facet będzie miał duuzo siły a nie wycieńczenie gdy tyle pracuje, tylko namówić by zdjadł coś czego nigdy nie nie widział i dziwnie wygląda nie jest proste hehe