Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym sadzicie barzo prosze o opinie dziwna sytuacja moj maz

Polecane posty

Gość gość

chce zamienic nasze auto (czteroosobowe, kombi) na duzego wana, w ktorym moglby przewozic sprzet muzyczny. Jest muzykiem, ma normalna prace, ale poza tym ma swoj zespol ktory na poczatku dzialal w ramach hobby, ale ostatnio bardzo dobrze sie im wiedzie, wiec postanowili poszerzyc dzialanosc. Przed i po kazdym koncercie caly sprzet laduje u nas w domu, jest wnoszenie, wynoszenie, sporo energii i Czasu to kosztuje. Maz wymyslil wiec tego wana, zeby sprzet mogl byc w aucie caly czas. Do tego chce strzelic na nim logo tego jego zespolu!! dziewczyny czy wy zgodzilybyscie sie na to zwazywszy, ze to jedyne auto w naszej (trzyosobowej) rodzinie? Ja czasem musze skoczyc do marketu czy do lekarza. Niedlugo rodze wiec z dzieckiem wiadomo tu tzreba podskoczyc, tam. Maz nie widzi problemu, a ja owszem. Moje argumenty to: _nienawidze byc w centrum uwagi, a wiem, ze wychodzac z takiego auta bede jednak przykuwac wzrok ludzi. -jest to niewygodne, sama niechetnie prowadze,boje sie, nie mowiac o tak duzym samochodzie. -niewygodne jest parkowanie (parkowanie naszym obecnym autem sprawia mi trudnosci, to co tu mowic o tak duzym aucie. o kupnie auta dla mnie nie ma narazie mowy. ja pracuje w domu poza tym. Dziewczyny prosze was napiszcie czy wg was przesadzam nie zgadzajac sie na wana? jak wy byscie w mojej sytuacji zareagowaly?

Gość eweewelina
-niewygodne jest parkowanie (parkowanie naszym obecnym autem sprawia mi trudnosci, to co tu mowic o tak duzym aucie. xxxxxxxxx od tego jest kamera i czujniki parkowania:) hm... rozumiem,ze niebardzo chcesz jeżdzic oznakowanym samochodem, ale duzo ludzi jeżdzi firmowymi samochodami z logo i nie maja z tym problemu poza tym to dodatkowa reklama:) ja nie mialabym nic przeciwko temu

Gość gość
No ja chyba też nie bardzo bym się ucieszyła z takiego pomysłu. W takim razie niech dla ciebie kupi jakieś inne małe auto

Gość hej bulimiczko
naet kamera i czujniki parkowania nie pomoga..wiem o tym. Dzieki za opinie. Masz racje, ze to dodatkowa reklama, no ale ech...sama nie wiem

Gość hej bulimiczko
o kupnie nawet malego auta narazie nie ma mowy z powodow finansowych. poza tym mieszkamy w kraju gdzie utrzymanie auta nawet malego jest bezsensownie i absurdalnie drogie, a my oboje na etapie rozkrecania naszych wlasnych dzialanosci...

Gość tp ja
hej bulimiczko to ja autorka:) zapomnialam zmienic nick, w innym temacie zwracalam sie do dziewczyny z bulimia...:)