Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zachowywać się w nowej pracy

Polecane posty

Gość Rafcio24
dziewczynie* że młoda i zgrabna :P

Gość Rafcio24
Aha .... to Ty na stażu jesteś ;) Eeee to w porządku. Liczy się współpraca z nią. To Ona wyda ostateczną opinię o Tobie. Nie podlizuj się Jej za bardzo ale pokaż, że chcesz tu pracować i się starasz. To najważniejsze. A jeśli dodatkowo zaczyna Cię wprowadzać w te układy które tam panują to widać, że zaczyna Cię lubić ;) Na pewno Ci pomoże ;) Też chciałbym być dla kogoś takim opiekunem :D No i żeby mi się trafiła jakaś obłąkana owieczka której trzeba pomóc :D

Gość gość
Jest to staż nauczycielski czyli pierwszy rok pracy jako nauczyciel ;P Opiekunka stażu bardzo mnie polubiła, widzi we mnie potencjał, widzi że się staram, także mam w niej duże oparcie. Wtajemnicza mnie w te wszystkie klimaty, które są jeszcze dla mnie ciężkie do ogarnięcia. Ja nie obawiam się zwolnienia czy też np opcji nie przedłużenia umowy. Tylko przykro mi się zrobił , że pomimo starań ,,coś '' tam poszło na mój temat... A to ty Rafcio jesteś już takim weteranem w swojej pracy że tak bardzo byś chciał dostać zbłąkaną owieczkę? heheeh

Gość Rafcio24
Nie, nie nie :D Ja lubię sobie pomarzyć ;) W obecnej pracy na taką zbłąkaną owieczkę to ja na pewno liczyć nie mogę. Pracuję z facetami :P

Gość Rafcio24
Jeżeli One nie starają się o dobry kontakt z Tobą to TY też na siłę tego nie ciągnij.

Gość gość
aaaaa nie ma to jak praca w której dominuje jedna płeć... może wy faceci nie macie problemów ale z babami to gorzej się dogadać. Coś o tym wiem 5 lat studiów z kobietami, teraz praca z kobietami. Mężczyźni tak łatwo potrafią czasami oczyścić atmosferę tek zawiści:p i babki skupiają się na innych sprawach od razu :P;P

Gość gość
Ja tam nie chce żadnego kontaktu z nimi, nie zależy mi na nowych znajomościach , mam swoje przyjaciółki, koleżanki znajomych, kolegów. Nie poszłam do pracy dla przyjaźni:P z resztą cały czas w pracy spędzam z dzieciakami a o plotach i niesnaskach dowiaduję się po godzinach :P Szkooodaa zdrowia żeby sobie tym mózg już zajmować :P Będę starała się nie myśleć :)

Gość Rafcio24
Tak ... z facetami jest inaczej. Tak prościej. Wystarczy pójść na piwo i wszyscy się lubią :D Kobiety są trudniejsze do zrozumienia. Macie okresy, nie okresy ... No ale przyjdzie taki czas, że trafi się ta właściwa i wtedy wszystko się ułoży ;) Miłość jest jednak potężna ;)

Gość Rafcio24
Dokładnie. Nie myśl o tym i już. Czytałem niedawno taką książkę "Kod Uzdrawiania". Zaintrygował mnie tytuł i krótki opis dzieła Loyda. Kupiłem ją i przeczytałem. Facet twierdzi, że wszystkiemu winny jest stres. Ma chyba rację. Trzeba cieszyć się życiem i żyć na luzie, wtedy i zdrowie jest i wszystko się układa. A tak z ciekawości zapytam : Masz może grupę krwi A ?

Gość gość
A wiesz, że nie wiem jaką mam grupę krwi... Może to głupie ale nigdy nie było mi to do niczego potrzebne aaa nawet nie mam w domu książeczki zdrowia teraz bo została u rodziców. Ale ciekawe co to za teoria z grupą krwi.. A po książkę sięgnę, bo stres towarzyszy mi w życiu zbyt często i czuje jego zgubne konsekwencje, poza tym na zdrowiu tez pod**adłam właśnie przez stress, chyba jesteś dziś na tym forum specjalnie dla mnieeeeee :)))))))

Gość Rafcio24
Jestem dobrym duszkiem, który bierze pod swoje skrzydłą zbłąkane owieczki ;) No teraz to i mi się miło zrobiło. Niby pomaga się bezinteresownie ale gdy ktoś szczerze podziękuje to takie szczęście człowieka ogarnia. ZAraz Ci napiszę kilka rzeczy ;)

Gość gość
Ok czekam :) wiem zam to uczucie, mi też miło jak kogoś pocieszę, uszczęśliwię ;) Jesteś dobrym człowiekiem po prostu :) da się wyczuć

Gość Rafcio24
Grupa krwi. Jest sobie taka grupa krwi A ;) Jej posiadacze to tacy trochę marudy, którzy za bardzo się wszystkim przejmują :D Jak chcesz to sprawdź jaka masz to dam Ci jakieś wskazówki. Ja właśnie mam grupę krwi A i z natury jestem dość ostrożne, może nadopiekuńczy ... Grupa A to tzw. rolnik a więc dużo warzyw trzeba jeść i roślin strączkowych :P Zdrowa żywnośc jest polecana. Mięso naprawdę rzadko. Grupa B przeciwnie ... ONi są mięsożercami. No ale o tym można pisać i pisać. Nie tylko grupa krwi decyduje. Liczą się geny, imię nawet :D Data urodzenia ale nie patrz na horoskop a na numerologię chińską. Ja jestem "6" ;) Szóstki spełnione są gdy zakładają wspaniałą rodzinę, dla nich to najważniejsze :P Wiele rzeczy decyduje ;) A stres ... książka powinna Ci pomóc. Ja osobiście nie stosowałem tego Kodu który podaje autor. Wydaje mi się że nie jest mi potrzebny poprostu. Aczkolwiek ciekawie to wygląda. Stosowałem natomiast jego "Natychmiastowy Efekt" i przyznam, że jest super ;) To trwa 10 sekund ;) Ostatnio przed bieganiem to robię i mam lepszy zastrzyk energii ;)

Gość Rafcio24
Chyba mam jakiś problem z klawiaturą bo dużo literówek robię. No chyba, że to zmęczenie bo ostatnie dni lekkie nie były.

Gość gość
co do grupy krwi, to powiem ci że A bardzo do mnie pasuje. Rzeczywiście często przejmuję się sprawami, które tak naprawdę nie powinny mnie interesować. Co do horoskopu nigdy nie wierzyłam w to co piszą te szmatławce, natomiast numerologią się interesuję, jestem numerologiczną 11, ( z dnia urodzenia też 11) więc podwójna doza zainteresowania drugim człowiekiem. heh widzę że mamy wspólne zainteresowania

Gość Rafcio24
Dawno już nie byłem na kafe, dziś jestem po raz pierwszy od kilku miesięcy. Pierwszy temat i jestem tu cały czas. Z reguły latałem po wszystkich szukając nie wiadomo czego. Fajna dziewczyna z Ciebie ;) Trochę starsza skoro już po studiach. Chciałbym kogoś takiego obok siebie teraz. Ale fajnie by było gdybyśmy byli sobie pisani :D Hehehe ... głupi jestem wiem :P Ale ja nie zwracam uwagi na to co mówię. Mówię to co myślę i tak wychodzi :P A ja nie wiem jak masz na imię :(

Gość gość
Nie chcę tu podawać swoich danych, bo sam wiesz jak to jest, nawet imienia nie podam, ktoś może coś skojarzyć ale mogę założyć maila i ci tu podesłać albo ty podaj swój, to będziemy w kontakcie mailowym

Gość Rafcio24
Jesteś liczbą "mistrzowską" !! 11, 22 i 44 to liczby mistrzowskie. Intuicja Cię w życiu nie zawiedzie. Jesteś zdolna ale gubić Cię może taki perfekcjonizm, idealizm. Fajnie by było gdybyś trochę bardziej na luzie podchodziła do wyzwań ;) Tulić mi się chce :D

Gość Rafcio24
Hehehe ;) Swojego maila nie podam bo zawiera imię i nazwisko :D Dobra... wiem co ... będę do Ciebie mówił "kotku" :D

Gość gość
hehe wiem wiem że mistrzowską ;P widzę że się dobrze znasz :p a intuicja rzeczywiście wiedzie mnie przez życie, gdy tylko poczuje że coś będzie nie tak zawsze tak się dzieje no i mam nosa do ludzi ;P czasem męczące no ale taka karma

Gość gość
mój też zawiera imię i nazwisko dlatego mogę założyć inny do kontaktu z Tobą, bo kafe to wieszzz

Gość Rafcio24
Kurcze no ... nie mam za bardzo czasu wchodzić na kompa. Nie chciałbym aby to się tak urwało. Warto byłoby Cię poznać :D Kiedyś miałem czas to nie trafiały mi się fajne dziewczyny a teraz gdy na nic nie mam czasu to łatwiej o to ;) Może faktycznie miłości nie trzeba szukać ... Ona sama przychodzi :P Skąd jesteś powiedz ;) Ja z Warszawy

Gość gość
oj Rafcio, nie podam ci tu żadnych swoich danych, nie powiem skąd jestem jak mam na imię itp. sorki ale czytać to może cała Polska i nie tylko :)) Rozumiem, że nie masz czasu, ja też w tygodniu mam go niewiele :P a miłości na kafe to chyba się nie szuka coo :)) na pewno znajdziesz kogoś w realu, Ja tu nie szukaam miłości Rafcooo :))

Gość Rafcio24
hehehe :D:D Lubię jak tak do mnie mówisz :D Takie długie "oooo" na końcu :D W piórka obrosnę zaraz :P No dobra. To daj e-maila. Obiecuję, że nie będę Cię podrywał ;) No ale to co ? Masz kogoś tak ? Dobra, nie dopytuję się :P Przyjaciółkę też warto mieć ;) Jesteś super i kiedyś zjemy obiad razem ;)

Gość Rafcio24
No i fajnie, że jesteś trochę starsza. Lubię być młodszy :D Zawsze trochę łatwiej bo można się jakoś tłumaczyć w razie czego :P

Gość gość
to poczekaj muszę założyć, a robię to tylko dlatego,że dawno nie spotkałam osoby z którą mi się tak dobrze rozmawia o życiu

Gość gość
mistrzowska@onet.pl

Gość Rafcio24
No mi też dobrze się z Tobą rozmawia ;) Jesteś taka szczera, sympatyczna i konkretna babeczka ;) Będę miał nieprzespaną noc pewnie. Będę główkował jaka jesteś, jak wyglądasz :P Właśnie dlatego szkoda, że się nie widzimy ;) Tak w ogóle to pod moimi skrzydłami jest miejsce dla Ciebie ;) Ja już coś wiem ;)

Gość Rafcio24
Pani mistrzowska ;) A czemu nie na o2 ? ;) Najlepsza tam poczta jest :P Napiszę do Ciebie kotku ;) Ale puki co bądźmy tu ;)

Gość gość
a miałam kiedyś na O2 ale jakoś mnie nie przekonała, nie wiem sama czemu, mało klarowne czy coś... na onecie mam jakoś to wszystko poukładane = wirtualny dysk, a czemu lepsza o2? heeh no szczera i konkretna to ja jestem a ty z kolei taki prawdziwy i masz wiedzę widzę sporą o życiu, chociaż jak się domyślam jesteś ode mnie młodszy