Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaaaaaa

wiem ze powinnam z nim zerwac pomozcie mi

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyno wyrzuc lenia i nieroba.miej do siebie szacunek,,,,,Ty jestes dla niego zwykla sluzaca...on wyczul ,ze moze grac na twoich uczuciach....pewnie jeszcze opowiedzialas mu swoja historie....i on doskonale wie ,gzie cie zaboli.......wyrzuc hama z mieszkania.....jak ,co to zmien miejsce zamieszkania...won z twojego zycia!bardzo Ci wspolczuje,bo tylko szacunek dla drugiego czlowieka jest miara czlowieczenstwa..............jestem z mezem od 35 lat nasze malzenstwo oparlismy na wyrozumialosci,na cieple ,na wsparciu i wiemy ,ze zawsze na siebie mozemy liczyc.DZIEWCZYNO ZACZNIE SIE SZANOWAC....poczytaj na temat szcunku i idz koniecznie do psychologa,bo musi u ciebie ktos otworzyc twoja dusze ,zeby "KTOS" pozniej ciebie nie ranil POADRAWIAM ;Babcia K

Gość zagubionaaaaaa
dieki kochani :) troche ciezko bedzie bo nie lubie ranoc innych i odrzucac, zwlaszcza jak on zalapie te faze dobroci, ale kurczemusze cos z tym robic... ehhhh gdzies z tylu glowy dzga mnie tez pragnienie bysmy sie rozstali pokojowo i pozostaliw dobrej relacji alez ja czasem glupia jeste,

Gość gość
Gdyby facec napisał mi, że zrobi gówno na środku pokoju... bo jest syf, a sam nic nie robi :o W tej samej chwili pojechałabym do domu i wypier****doliła mu wszystkie rzeczy za okno.. Jak można być takim chamem !!!! Moim zdaniem przyciągasz dziwnych facetów, a zachowanie jego jest bardzo egoistyczne, jak i wcześniejszego. Proponuje uwolnić się na razie od tych chorych układów, jeżeli ciężko Ci samej ( finansowo ), to może pomyśl najpierw od wynajęcia przytulnego pokoju ? Akceptując takie rzeczy i nic nie robisz, dajesz przyzwolenie, dajesz się pomiatać i nigdy, NIGDY nie będziesz wtedy szczęśliwa. Może najwyższy czas pomyśleć o sobie ??

Gość gość
Polecam książkę lub e-booka ( poszukaj w necie ) " Dlaczego mężczyźni kochają zoły " Może choć trochę otworzy CI umysł...

Gość gość
Pamietaj,ze na szacunek trzeba sobie zapracowac i tym samym zacznij od siebie....glowa do gory,tego kwiata jest pol swiata......WYRZUC GO Z DOMU I Z ZYCIA!!!!Babcia 55

Gość zagubionaaaaaa
o mezcyzznach i zolzach zaczelam kiedys czytac u kolezanki ;) w sumie cieko byloby mi zgrywac taka niecula suke jak serce i wszystko sie rwie... wiem e chodzi o to by nie dac chlopu broni do reki w postaci przeswiadczenia ze wszystko moze zrobic z kobieta no i 'kobiety, ktore kochaja za bardzo', jestem w polowie teraz musze sie zebrac do boju... mysle ze on po prostu jeszcze nie dosrosl do zwiazku skoro nawazniejsza jest kasa na drogie p*****ly, wychodzenie na imprezy ( a nie praca- dom) i takie odzywki do kobiety... facet nie ma pojecoia o co chodzi w prawdziwym zwiazku, a chodzi o wspieranie sie bycie pryz sobie w trudnych chwilach anie tylko wtedy gdy jest latwo i rzygacie tecza przedewszystkim w trudnych i o zrobienie tego kubka herbaty kochanej osobie jak jest chora

Gość gość
Wez go wyrzuc, bo wyglada na to, ze on tylko chcial sie wyrwac ze swojego miasta, moze rodizce mu truli, ze czas isc na swoje, no i ty z mieszkaniem mu sie napatoczylas i wiedzial jakich slow uzyc, zeby cie urobic....wiec jeste dla niego tylko sponsorka i dajesz mu dach nad glowa. On cie napewno nie kocha i nigdy nie kochal.

Gość gość
To nie jest kwestia dojrzałości !! NIe licz na to. To jest kwestia EMPATII, rozumiesz ? Jeżeli ktoś nie czuje potrzeby, pomocy drugiej osoby, to nigdy to się nie zmieni.

Gość zagubionaaaaaa
dzieki 🌼 kurde ciagle mi siedzi na mozgu z enie zasluzylam na to wszystko co mi mowil... a wychodzi zebylam kolejna naiwna..

Gość gość
No tak to wyglada, ze niestety ale bylas naiwna. On nie chce stalego zwiazku, dlatego mial ten uklad z tamta kolezanka. I skoro on kolo 30 to napewno rodZice mu nad uchem zrzedzili, ze czas sie ustatkowac itp...no i poznal ciebie, z mieszkaniem, daleko od zrzedzacych rodzicow....

Gość Ooooops
Przykro mi autorko ... bardzo mi przykro bo wydajesz się być fajną dziewczyną ale po prostu źle trafiłaś i to dwukrotnie. Nie wiem czy twój obecny zawsze taki był co skrupulatnie ukrywał czy po prostu zgubił się gdzieś po drodze. Ale z pewnością jego podejście nie jest fer w odniesieniu do ciebie. Partnerzy powinni się wspierać, z tego co widzę chłopak cię jedynie wykorzystuje, przykro mi ale tak to widzę. Skoro jest na bezrobotnym to powinien sobie włosy rwać z głowy by coś znaleźć i nie obciążać cię czy też was dodatkowymi kosztami pod kątem wyjść czy zakupów. Jestem niemal pewny że na dobrą sprawę jeszcze wybrzydza każdą fuchę którą dostanie. No ale co, z mojej strony jest to jedynie dopiska do tego wszystkiego co już wiesz. Kochasz go, obdarzyłaś go uczuciem na które on nie zasłużył i to jest twoja największa tragedia. Jesteś osobą potrzebującą miłości, kogoś o kogo będziesz mogła dbać; ma to swoje dobre i złe strony a teraz odczuwasz tylko te negatywne. Fajna z ciebie dziewczyna serio ale teraz musisz znaleźć w sobie siłę i powiedzieć dość. Bo im dłużej czekasz tym więcej tracisz. Z obecnym facetem nie stworzysz na dłuższą metę nic wartościowego, rozwalisz tylko życie sobie i dzieciom. Nie chcę się już tutaj rozpisywać, nie będę was zanudzać... ale niezależnie od tego jakie uczucia w dalszym ciągu do niego żywisz, pełne miłości i troski, to wydaje mi się że ściągają cię jedynie w dół, typowa używka psychiczna, uzależniająca i niezdrowa. Keep your head up !

Gość Ooooops
Nie czytałem całego wątku, opierałem się de facto na 3 wypowiedziach pierwszych wypowiedziach.

Gość zagubionaaaaaa
ooops dzieki za slowa wsparcia ;) weiem,z e nie moge tak dlugo, bo sama sie frustruje wypalam... i nie bede wieczna sluzaca mysle ze najplepszy uklad dla niego to jakbym zarabiala 5k i bysmy sie mijali by on mogl za te jkase kupowac kolejne laptopy kindle, ipody ipady ich*je... a jakbym ju zarabiala te 10k to czemu nie 7? czemu nie 10? never enough nigdy wystarczajaco dobra chocbym na rzesach stanela bo zycie nie polega na imprezach i kupowaniu drogich rzeczy

Gość Ooooops
Hmm dziwne... Bardzo dziwne... Jakim cudem taka dziewczyna jak ty wybrała sobie takiego faceta!? Dziwne zrządzenie losu. Zdecydowanie partner ściąga cię w dół i to po obu stronach - psychicznie i materialnie. Dodatkowo nie ma nawet widoków na poprawę sytuacji. Cóż ... jeśli zdecydujesz się na zerwanie i wyrzucenie go z domu, co mam nadzieję niedługo nastąpi, będziesz mogła znowu rozprostować skrzydła i zaczerpnąć powietrza.

Gość gość
To cholerny pasozyt ,ktory za jednym zamachem zalatwil sobie wikt,opierunek,sex za darmo......i gnojek wie czego chce takiego GURU..... KOPNIJ GO W D U P Ę :d TRZYMAM KCIUKI !bABCIA 50@

Gość zagubionaaaaaaa
ooops dzieki za slowa wsparcia ;) weiem,z e nie moge tak dlugo, bo sama sie frustruje wypalam... i nie bede wieczna sluzaca mysle ze najplepszy uklad dla niego to jakbym zarabiala 5k i bysmy sie mijali by on mogl za te jkase kupowac kolejne laptopy kindle, ipody ipady ich*je... a jakbym ju zarabiala te 10k to czemu nie 7? czemu nie 10? never enough nigdy wystarczajaco dobra chocbym na rzesach stanela bo zycie nie polega na imprezach i kupowaniu drogich rzeczy

Gość zagubionaaaaaaa
prostuje on nie jest na bezroboitnym on pracuje. zarabia z 1000 miesiecnie i moglby poszukac jakiejs dodatkowej fuchy niedawno naprawial komus telefon za 250 l. i za kase kupil sobie ipoda pizze i cos tam jeszcze, nie wiem, czy cokolwiek mu zostalo