Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpędzone stado orgazmów

kobieta która nie ma faceta

Polecane posty

Gość rozpędzone stado orgazmów

musi mieć coś z głową , jakąś chorobę psychiczną , nawet ukrytą, bo nienormalne jest by mogła bez niego żyć

Gość gość
chyba ty masz nie teges pod czupryną :o

Gość gość
i dlaczego rozpędzasz stado orgazmów? :o masz na serio coś nie teges :o

Gość jak Górniak
ja nie mam faceta o lat i nie wiem dlaczego uważasz, że jest on mi potrzebny?:) Mnie wystarczy, że wielu ślini się na mój widok, ja się dowartościowuję a w domu mam spokój 🖐️

Gość gość
Zgadzam się, nie da się bez niego funkcjonować.

Gość ladowanie w garwolinie
hobbystycznie zaliczam facetow i stwierdzam ze nie miala baba klopotu... :classic_cool:

Gość gość
a młoda wdowa tez jest nienormalna jak 2 lata po smierci faceta nie ma nikogo? poza tym o czym ty bredzisz? zeby miec FACETA trzeba spotkac FACETA a nie d*pka jakich pelno cierpimy na deficyt mezczyzn, nie slyszales? ? :o

Gość Aleksandra XXL
ale sa i takie, po 30, ktore po pracy tylko odmrazaja pizze lub frytki i klada sie spac. O seksie nawet slowa nie powiedza. Totalny zanik pociagu, burak na gebie jak facet zdaniem sie do niej odezwie, unikanie ludzi i imprez. Pozdro ela

Gość gość
są też takie, które kochają się co 2 miesiące z innym facetem, a jak się do niej odezwiesz to i tak mają rumieniec na twarzy, zero reguł w tym względzie, złośliwość przez was przemawia

Gość gość
Proszę nie wrzucać wszystkich do jednego wora kolego!

Gość Aleksandra XXL
no ta osoba o ktorej mowie akurat ma cos z glowa, a nawet podejrzewam depresje. Kobieta, ktora nie ma potrzeby zadowolenia sie jest chora. I na bank nie ukrywa facetow, bo ona po pracy i w weekendy tylko spi

Gość gość
gadaj se o kim chcesz wscibska krowo jak podejrzewazs u niej chorobe, to sie powinnas zainteresowac, jak jej pomoc, oszolomko, w innym wypadku sama jestes chora - na wrednosc pospolita nie pomoze ale obgada w niewybredny sposob, brzydze sie takimi jak ty :o

Gość gość
Nie obrażaj gościa.

Gość Aleksandra XXL
sama jestes chora i podla nedzna wywloko, nie wiesz czy probowalam jej pomoc wiec zamknij ta niewyparzona jape, takie hipokrtytki jak ty potrafia ocenic kogos bez jakichkolwiek argumentow ani wiedzy na temat, tylko bezpodstawnie obrazaja ludzi na forum. Sama jestes na pewno jakims niew******nym japiszonem bez zycia i wyzywasz sie na forach hahaha uderz w stol...boli cie, ze i twoje kolezaneczki ci nie pomogly?

Gość gość
przeczytaj sie jeszcze raz, wulgarna kobieto, jak pisalas o gebie i chorej glowie, ja nie musze pytac, ja wiem ze ty jej nie pomoglas, to widac, slychac i czuc, jestes podla kreatura, zegnam :o i do tego sfrustrowana

Gość gość
jestes chora i to widzi kazdy, kto cie czyta, idz sie leczyc, juz sie nie dziwie, ze kolezance nie pomoglas - po prostu sama jestes chora na glowe, o czy swiadcza twoje teksty. zdrowka zycze ;)

Gość gość
no dobra, jestem sama nikt mnie nie chce i czytajac historie podobne do moich az mnie skreca, zaden facet mnie nie chce a mi pozostaje tylko napchac sie i spac, dlaczego jestem taka beznadziejna???!!!! dlaczego nikt mi nie pomaga???? jestem no lifem:(

Gość lksks
a niby jak miala pomoc kolezance, wcisnac jej faceta do lozka? sama jestes na bank takim pasztetem czekajacym na litos innych, takie jak ty tylko czekaja i uwazaja ze im sie wszystko nalezy od innych. Zamiast obrazac ludzi rusz d*pe i sama cos zrob. Z tego co czytam to dziewczyna nawet nie powiedziala, ze nie pomogla tej kolezance, ale takie jak ty jak juz z reszta wspomnialam, uwazaja ze im sie wszystko nalezy... zalosne

Gość gość
autorko to nie twój zasrany interes czy ktoś ma czy nie ma sa kobiety które myślą glowa i sercem a nie tylko kroczem jeste zdrowo p*****lnięta,a ty masz pewnie tylko portki

Gość tragediaaa
kobieta ktora nie ma mezczyzny u boku widocznie jeszcze nie trafila na tego wlasciwego, ma brac sie za pierwszego lepszego? badz byc z byle jakim d*pkiem ktory jej nie bedzie szanowal ? po co ? szkoda czasu i zdrowia na takiego typa !

Gość duch kacper
kobieta ktora nie ma faceta nie koniecznie oznacza tylko to, ze "nie spotkala" tego wlasciwego, im starsza sie robi tym bardziej zamyka sie do swiata i odrzuca na dzien dobry kazda znajomosc, bo mysli ze to kolejny d*pek niszczac tym samym sznase na poznanie kogokolwiek. Potem stuka jej trzydziecha a ta wpierdala popcorn i siedzi sama, nie odczuwa checi na sex, bo nawet nie wie co to jest, robi sie zgorzkniala prukwa oskarzajaca wszystkich naokolo- kolezanki bo jej "nie pomogly" i facetow "bo wszyscy na ktorych trafila byli zli", haha ta wymowka jest najlepsza, a prawda jest poprost taka, ze jak ktos od zawsze byl no lifem i lapal buraka jak facet chcial poflirtowac, to juz nigdy sie nie zmieni, bo 30 letnia dziewica to wstyd, a jak ktoras sie wypiera ze nie potrzebuje k***sa to jest chora, koniec tematu

Gość rożanna z giewontu
hhaha ale tępa pała haaa dzien bez sexu to dzien stracony

Gość kobieta która nie ma faceta
nie żyje

Gość xen
Ależ żyje,lecz nie czuje się spełniona.Pytanie,czy mężczyźni mają podobne odczucia?

Facet to jeszcze pójdzie na dziiwki. A kobieta... Bo co ludzie powiedzą. A yebać ich.

Gość gość
W tych czasach facet jest coraz mniej potrzebny kobiecie:p

Gość spora część kobiet wolnych
to kobiety atrakcyjne,uśmiechnięte,z apetytem na życie,z pasjami,żaden facet ich nie ogranicza,nie bździ koło nosa,nie marudzi tudzież nie zrzędzi,odpadają awantury z zazdrości, te co są same,są zaradne i ogranięte bo wiedzą ze muszą liczyć tylko na siebie,są sobie sterem i okrętem

Gość Rabit
Takim tokiem myślenia szybko dojdziemy do sytuacji jak w "Seksmisji" Drogie panie nie zapominajcie o nas....