Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpędzone stado orgazmów

kobieta która nie ma faceta

Polecane posty

Gość xen
To zależy,czego kobieta oczekuje od mężczyzny.Prawdę mówiąc mi jest potrzebny,chociażby do samej świadomości,że gdzieś jest ktoś komu na mnie zależy.

Gość spora część kobiet wolnych
na szczęscie i sternik na jachcie teraz niepotrzebny,jest autopilot:P

Gość xen
Sternikiem własnego życia można być również w związku,a życie w samotności jest cholernie nudne.

Gość spora część kobiet wolnych
to nie jest uwaga stosowna do tej dyskusji tu sobie bzdecimy a tam zginęło tylu ludzi, przeginasz:(

Gość xen
Dobrze wiesz,że niczego.Mam prawo pisać,jak każdy.Dlaczego do mnie się zwracasz?

Gość gość
nie zgadzam się,ze życie bez faceta jest nudne,tak jak i życie bez kobiety(jesli facet jej nie ma) jest nudne druga osoba nie uczni nam zycia ciekawszym ,i nie spowoduje ze bedziemy szczęśliwsi potem w związkach są problemy bo ludzie oczekują fajerwerków zorganizuj sobie życie nie nie będzie wiało nudą choc to nie oznacza,ze uważam ze facet jesr zbędny

Gość xen
Owszem,można sobie zorganizować życie bez faceta.Jednak ja lubię,gdy ktoś mnie kocha i tęskni za mną,to jest bezcenne.

Gość gość
a mi jest potrzebny do wymiany myśli,do dzielenia się 'sobą' w sensie intelektualnym,oczywiście uczucie to podstawa, ale facet nie uczyni mnie szczęsliwą,jak sama o to nie zadbam,a on może tylko spowodować,ze będę jeszcze b.szczęśliwa

Ty jesteś tym kimś kto tęskni za kimś, pokochaj więc siebie za to że tęsknisz za kimś.

Gość gość
jak ktoś za kimś tęskni to przecież piękne,znaczy ze ta osoba była dla tego kogoś ważna

o dzieci! o kobiety! o baby! o dziewczyny! o damy! marne wasze tłumaczenia gdy samotna gęba w lustro spogląda i pustymi oczyma zagląda w nicość !

Gość gość
z byle kim sie nie bede zadawala bo szkoda czasu na nieudacznikow :O a tacy panowie mnie niestety otaczaja :P

Gość gość
"Jednak ja lubię,gdy ktoś mnie kocha i tęskni za mną,to jest bezcenne. " _____________________ to jest fajne pod warunkiem ,że kocha Cie odpowiednia osoba. Być z kimś ,żeby być z kimś , nawet kim kolwiek byle tylko kochał to desperacja....Znam pare desperatek , które sie związały z nieduacznikami bo nie potrafią być same a nikt lepszy ich tak by nie chciał...

Gość gość
to ze wejdziesz w zwiazek nie sprawie ze zmienisz zycie z nudnego i szarego na superciekawe :O jesli teraz masz nudne zycie to w zwiazku tez bedziesz mial nudne, bo jestes po prostu nudziarzem ;) to nie zalezy od "sparowania" tylko od charakteru i podejscia do zycia :)

Gość gość
"Prawdę mówiąc mi jest potrzebny,chociażby do samej świadomości,że gdzieś jest ktoś komu na mnie zależy." ____________________ to sie nazywa desperacja....mi facet jest potrzebny do UDANEGO seksu, do wydawania jego pieniędzy , do zaspakajania moich zachcianek ;) ale jak ktoś jest minimalistą to mu wystarczy ,że jest :)

coraz większe w was wyrafinowanie , jad też się wylewa , a tak naprawdę same wiecie jak bardzo jesteście nieszczęśliwe oszukując innych , a najgorzej siebie, wystarczy , ze zaczynacie myśleć i analizować , to wasze uśmiechy gasną

Gość gość
czy będąc z byle kim byłabym szczęśliwsza :O ? Raczej nie :O

Gość gość
autor/ka ma powazny problem z glową

Gość gość
chcialbys zeby gasly :D niestety tak sie nie dzieje :D :D

To wszystko zależy od tego czego kto szuka w życiu. Niektórzy chcą być nieograniczeni , a związek zawsze wiąże się z ograniczeniem. Takim osobom niewazne kobietom, czy mężczyznom związek jest tak do szczęścia potrzebny jak rybie rower

Gość gość
ludzie nie dajcie sie wkrecac psychopatce

Gość gość
jak sie patrze na pary dookoła to tez nie chce faceta

Gość gość
wiesz dla mnie to nie sztuka się z kimś związać bo adoratorów to mam więcej niż włosów na głowie , a i pewnie brzydkiej nie trudno znaleźć jakiegoś chętnego ale akurat ja mam spore wymagania odnośnie faceta więc wole być sama niż z byle kim.

Gość gość
co ty nie powiesz,znam życie i nie skuszę się na byle jakiegoś d*pka,a jak zechcę sobie umilić czas,to sama wybiorę a potem wyrzucę.

każda szuka w życiu trzech w jednym - faceta , seksu i kasy i żadna temu nie zaprzeczy i tego nie podważy

Gość gość
zapisz sie jutro do lekarza on ci pomoże