Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoje wsparcie

Problematyczny związek

Polecane posty

Gość Twoje wsparcie

Wyobraźcie sobie sytuację. Dziewczyna, naprawdę świetna jest z chłopakiem przez ponad 2 lata. Rozstają się, bo spotykała się z kolegą, o którego chłopak był zazdrosny. Dziewczyna łapie doła. On zaczyna palić. 2 tygodnie później wracają do siebie, mimo to jest smutna. Nie chce go stracić, ale nie jest dobrze, oddalili się. Jak uważacie, co powinni dalej zrobić?

facet powinien nie być zazdrosny a kobieta powinna też być przy swoim facecie a nie regularnie umawiać się z kolegą.

Gość gość
pytanie - dlaczego ona wolała spotykać się z kolegą? Nie byłaby zazdrosna, gdyby jej facet spotykał się z "koleżanką"?

Gość Szamanka 79
Rozumiem ze Ty jestes tą dziewczyną. Skoro pytasz to nie jestes pewna swoich uczuć do partnera,nie potrafię wskoczyć w Twoją skórę i poczuc co na prawdę czujesz, na pewno facetowi na Tobie zależy(zazdrość).Musisz wybrać między facetem a kumplem to tyle.

Gość Twoje wsparcie
Kumpel to tylko kumpel. Jestem osoną trzecią i chcę koleżance pomóc.

Gość Szamanka 79
Lepiej sie w to nie mieszaj wiem że ten kto chce najbardziej pomóc najwięcej dostaje potem po d***e! Nie pomagaj niech się sami dogadają tu nie trzeba osób trzecich,

Gość gość
mój ex też miał taką "kumpelę". Z każdą bzdurą biegał do niej. Pocieszała go tak bardzo, że wylądowali w łóżku