Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznać że męszczyzna zakochał się w kobiecie

Polecane posty

Gość gość

jakie oznaki

Gość darek134732
chociażby po tym jak na nią patrzy

Gość koci zezwlok Alika
nie mam zielonego pojecia :classic_cool:

Gość gośćnr1
Po niczym."Męszczyzn" nie było...nie ma i nie potrzeba. Wiem za to po czym poznać,że "mężczyzna" się zakochał...ale nie powiem:)

Gość gość
skoro wiesz po czym poznać to napisz...

Gość gość
Mówi, że się w tobie zakochał.

Gość gość b
po nieogarniętej głupocie, jaką czyni wokół siebie :classic_cool:

Gość gośćnr1
No przecież Ci napisałam...a masz na myśli mężczyzn...to już wyższa szkoła jazdy jak dorośniesz to sama się dowiesz....może.

Gość gość
gość b po nieogarniętej głupocie, jaką czyni wokół siebie cool.gif Gość b, możesz proszę rozwinąć ten temat? Jak na przykład? Mówi coś dziwnego, myli się w towarzystwie tej kobiety, unika jej, ucieka przed nią, potyka się czy co?

Gość gość
nie ma jednego sposobu jeśli jest np normalny to zwyczajnie adoruje, zaprasza, kupuje kwiaty, interesuje się, stara się zrobić przyjemność jeśli jest twoim przyjacielem, a wie, że nic z tego nie będzie to trzyma cię bardzo na dystans, nie dotknie, nie da buziaka na przywitanie, jesli idziecie gdzies razem np do baru to z toba nie zatańczy, ale czasem cię dotknie w ramię, no i poświęci ci czas jak chcesz pogadać oraz przechwala się swoim powodzeniem u innych lasek. tutaj trudno się kapnąć- ja zajarzylam dopiero po latach jesli jest zajęty i ty tez jestes zajęta, a jest twoim kumplem i nagle się w tobie zakocha to stara się wzbudzic w tobie zazdrosc za pomocą eksponowania zwiazku ze swoja dziewczyna, choc wczesniej tego nie robił. jest to nachalne i na siłe, to się czuje jest tez typ faceta, co czuje się brzydki i nie zrobi nic i tylko po oczach widać to tak z moich chorych doswiadczen ostatnich lat

Gość gość
Patrzy na kobietę jak zaczarowany, bez odrywania wzroku. Tak był w moim przypadku. Patrzył na mnie przez dobre 15 sekund non stop jak jakiś chory psychicznie :P Wzrok obłąkanego na maxa. Aż się przestraszyłam trochę.. Pozniej zaczął o mnie zabiegać. Zagadywał,przymilał się. Po 5 miesiącach takiej bieganiny wyznał mi miłość :) Jestesmy razem 2 lata

Gość gość
E tam 15 sekund! U mnie ostatnio podczas imprezy taki jeden mężczyzna po 30-tce wpatrywał się we mnie bezustannie ze...3 godziny! Stał obok mnie tańczącej na parkiecie, wciąż uderzany przez innych tańczących, ale był jak skała - prawie ani drgnął. Czasem zdarzyło mu się tylko zmienić miejsce na bliższe mi. Czułam się niezręcznie, bo bardzo mi się podobał i chętnie bym go poznała. Uśmiechałam się do niego, by go ośmielić, ale i tak nie odezwał się do mnie, chociaż stał tak blisko, że nawet stykalismy się czasem rękami. Do dziś mi smutno, że nic nie zrobił, mimo że miał ode mnie wyraźnie zielone światło. Nie wiem dlaczego ktoś nawet zachęcany woli stać godzinami jak słup soli i wpatrywać się, zamiast cokolwek spróbować. Ale chyba nigdy nie zrozumiem mężczyzn.

Gość mężatka444
mężczyzna nie umie kochac-żaden

Gość gość
po spojrzeniu. jeden na mnie tak patrzyl, ze w jego oczach widzialam pozadanie :) az mialam motyle w brzuchu i nizej..

Gość psychologia z półkii
ja cie krece idioci, CO WY Z TYM SPOKRZENIEM :))) parodia zapamietacjei sobie naiwne dziewcxynki że facet , prawdziwy rasowy facet nie patrzy , a potrafi zupełnie inny sposób okazać zainteresowanie :), a poza tym ci któzy tak wsie w was wpatruja:D to puste love lasy ;))

Gość gość
Do tego/tej powyżej: a od kiedy każdy mężczyzna wpatrujący się to lovelas? Zwłaszcza taki słup soli, który nawet się nie odezwie?

Gość dfhujygtfds
faceci to maszynki :D 1 na milion jest ok

Gość gość
Nie tylko Mężatka ma pecha do mężczyzn, ja też. Kilku podobno mnie kochało, ale sądząc po czynach a nie slowach, to wiem, że nie kochał żaden.

Gość gość
Dziękujemy za wspolczucie Pulchny. :-) To przykre, bo ja kocham mocno i długo, a oni mówili dużo, a robili niewiele. A ja nie wierzę w słowa, jeśli tylko na słowach się kończy. Największa miłość mojego życia też mnie potraktowała nie fair i do dziś nie wiem dlaczego, co sie stało, że tak się zachował. Nawet nie raczył mi wytłumaczyć ani nawet odpowiedzieć.

Gość gość
a jaki to jest "prawdziwy rasowy facet" ????? :D i jak okazuje zainteresowanie ??? :D

Gość gość
po spojrzeniu,. potwierdzone!