Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idziecie jutro udawać katolików do kościoła

Polecane posty

Gość xen
Masz rację,dlatego w kościele nikt mnie nie zobaczy.

Gość gość
ateizm w Polsce bierze się stąd, że Polczyny i Polaczki nie mogą się k***ić na morgi przez ograniczenia kościelne:D to jedyny logiczny ich argument:D

Gość gośćnr1
To tak jak mnie...a przebierańców widzę codziennie,mieszkam blisko Katedry...przepych,luksus i zakłamanie "pasterzy"nic więcej.

Gość gośćnr1
"ateizm w Polsce bierze się stąd, że Polczyny i Polaczki nie mogą się k***ić na morgi przez ograniczenia kościelne to jedyny logiczny ich argument" Widać wypowiedz prawdziwego katola...

Gość wzrok ksiedza mnie unika
przecietny katolik jest taki ze po wyjsciu z mszy by wbil noz w plezy swojemu rodakowi jakby mogl... wiec nie p*****l, nie mowie ze wszyscy. zreszta widać po wydarzeniach ze zadna religia nie jest dobra, ze przez nia ludzie cierpia... I gdzie ten Bóg, który pozwala na takie cos??

Gość xen
Mój mąż jest ateistą,ja wierząca.Nie bluzgamy sobie w ten sposób,kochamy się i tolerujemy własne wybory.

Gość gość
"Widać wypowiedz prawdziwego katola..." ... z którą jesteś za głupi, by polemizować;)

jak mnie smieszy jak ludzie piszą o polakach polaczki tym bardziej ze sa takimi samymi polaczkami, to swiadczy o tym jakimi sa prostakami... i że wyrzej sraja niż d**ę maja

wyŻej zeby nie bylo

a mnie zadziwia, że wg Was pedofilia rodzi się z celibatu, bo ja powinnam mieć już na swoim koncie sporo dzieci przer****nych:D idąc tą logiką.

Gość gośćnr1
Poważnie?Możesz mi nawciskać do woli...jutro możesz wyznać grzechy i po sprawie.Polemizować można z kimś na poziomie...Ty niestety nie jesteś w stanie sprowadzić mnie do swojego poziomu,więc z Twojej polemiki nici:)

wyŻej zeby nie było

Gość gość
ale ja Ci nie "wciskam", nie obrażam. piszę jak jest. jeśli lubisz się kurwić to jest Twój wybór. ale na tym się opiera Twój ateizm. tyle. gdzie tu widzisz obrażanie?

moim zdaniem pedofilia wsród kleru sie wziela z przepychu i dobrobytu. Od....la już im i nawet d****i nie wystarczaja, to już jest spaczone towarzystwo... dlatego uwazam ze powinni miec legalnie rodziny ale przeciez oni sie boją o swoje bogactwo dlatego na to nigdy nie pojdą...

Gość gośćnr1
Jeżeli wg.Ciebie ateizm= k******o, to gratuluję tak pokręconej logiki...

ooo nowa teoria:D Boże broń żebym się czegoś dorobiła, żyjąc w celibacie, bo oskarżenie o pedofilię murowane. zresztą skoro pedofilia bierze się stąd, że już nawet d****i nie wystarczają, to oskarżenie powinno paść na np. ludzi z tego forum w sporej części:D

Gość gośćnr1
A należysz do kleru? Zakonnicą jesteś czy co? Bo chyba chodziło o kler?

Gość xen
Ateizm nie polega na k****eniu się.Ateiści twierdzą,że nie wierzą w istnienie krasnoludków.Nie zobaczy,nie uwierzy.Człowiek,który wymaga namacalnych dowodów,nie ma wyższej świadomości.Ja wierzę,bo tego chcę.Oni nie muszą.

Gość gośćnr1
Nie jestem antykatolikiem - po prostu wkurza mnie falsz, jako prawda objawiona sprzedawany. Za chwile w XXIw ludzie beda padac na kolana przed cudami Jana Pawla. Sa pewne granice... nawet dla zaklamania.

Gość xen
Gośćnr1,rozumiem Cię.Dlatego na początku napisałam,że wierzę w Mojego Boga,co nie znaczy kultywowanego.

Gość gość
znowu obrzezańcy prowokują :O