Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobał wam się kiedyś ktoś tak bardzo że nie ma zadnych wad

Polecane posty

Gość gość

bo ja poznałam takiego faceta i jest idealny pod kazdym względem, spełnienie z moich snów pod wzg wyglądu, charakteru , nigdy nie miałam tak w życiu bo wiadomo że nikt nie jest idealny i każdy ma wady ale on nie ma, aż się tego boję

Gość gość
miesiąc

Gość gość
na początku to jest normalne :D pierwszy raz jestes zauroczona!?:p

Gość hasiamara
otóz jesteście w błędzie, nie jestem małolatą, mam 28 lat, wiele razy byłam zauroczona ale każdy miał jakas wadę a on , nawet z wyglądu nie ma żadnej, tak bardzo jest w moim typie

Gość gość
skoro tak, to oby sie nie zmienil :p

Gość gość
A jak ma na imie? Moj chlopak tez tak ma...znam go 2 miesiace...wczesniej miesiac poisalismy mejle. Jest cudny z wygladu i ma dobre serduszko jest taki slodki, mily,czuly wokol same samce alfa klna pluja a moj to taka perelka

Gość gość
tak mi się podobał mój mąż i nie zmieniło się to od 9 lat

Gość gość
bez kitu kinky

Gość hasiamara
ale oczywiście że to prawda, tylko trzeba trafić w swój typ, bo każdej kobiecie co innego sie podoba mój jest tak strasznie przystojny że nawet jestem zazdrosna ale udaje że mnie to nie rusza , widziałam jak dwie dziewczyny rozmawiały z nim i jak na niego patrzyły więc ogólnie on sie podoba

Gość gość
ja o mojego jestem zazdrosna i sie z tym nie kryje. On o tym wie, wiec stara sie mnie wkurzyc i nie dawac powodow do zazdrosci. Jest taki sliczny. Dziwi mnie,ze jest ze mna.a on sie dziwi co ja w nim widze

Gość hasiamara
łał :D nie kryjesz się z zazdrościa ale ja sie wstydzę zazdrości, za krótko się znamy

Gość Helga52
28 lat! Wytrzyj mleko spod nosa gówniaro!!!

Gość gość
jak ci sie wydaje ze ktos nie ma zadnych wad - wiedz ze masz na nosie rozowe okulary :D to drugie jest rownie skomplikowane i niedoskonale jak ty... po prostu tego nie widzisz

Gość gość
A czego tu sie wstydzic? Chociaz w sumie..gdy ja mojemu powiedzialam,ze jestem zazdrosna (bo wczesniej nie rozumial czemu bylam na niego zla albo wreda ) to powiedzialam - jestem zazdrosna. A on sie zdziwil. Powiedzial,ze to bardzo mile,ze w takim razie zalezy mu na nim. Tez wolalabym to ukryc ale po prostu nie umiem tego wiezic w sobie.

Gość gość
Nie rozumiesz czegos - druga osoba moze byc dla nas bez wad i bez rozowych okularow. Np moj chlopak jest niesmialy i delikatny, dla wielu lasek to byloby niemeskie i jako wada a dla mnie to zaleta. Albo to,ze ma bardzo mlody wyglaad dla mnie jest zaleta a kolezanki wola meskich...

Gość hasiamara
tak to prawda, może być ten ktoś bez wad bez różowych okularów miałam kiedyś facetów i zawsze każdy miał wady a on nie ma wiadomo że jest czlowiekiem i ogólnie coś tam ma ale nie ma żadnej wady, jest uroczy i inne kobiety tez to widzą i jestem zazdrosna , chciałabym miec go tylko dla siebie :O

Gość gość
tak, ja tak mam, znamy sie z P. juz pare lat ale lepszy kontakt mamy ze soba dopiero od roku, jestesmy na etapie przyjazni ale ja wiem ze cos czuje do niego, on do mnie tez bo nie raz mi to mowil. I tak wlasnie sie zastanawialam ostatnio czy on ma jakies wady wogole? i napewno ma ale jak dla mnie sa niezauwazalne i jest idealny