Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek 32

Mam 32 lata i jeszcze tego nie robilem

Polecane posty

planowałem dzisiaj skoczyc do manufaktury zakupic dodatkowe kosci RAMu bo ne mam kiedy szczerze mówiąc. Nie chciało mi się tylko po to jechac ale jeżeli byłaby szansa na jakąs kawę w miłym towarzystwie:) Zakładam, ze jesteś miła:P

Jestem, ale gdybbym byłam w formie na Manufakturę, nie siedziałabym dziś na Kafe;) Ale moze w przyszły weekend:) Ile masz lat?

Kawa to takie uogólnienie. Chodzi o cos co mnie pobudzi i nie koniecznie musza to być środki psychoaktywne:P Masz jakis pomysł?:) ­ @

Gość gość
wyglonda na prowokacje

Gość WyglONda
Wygląda do kajetów trąbo chłe,chłe,chłe,chłe,chłe,chłe,

Gość majka987654
to jest ok wszystko należy robić w swoim czasie a nie w odpowiednim,uwierz mi jako kobiecie wcale mi to nie przeszkadza.szanujecie dziewice i każecie im czekać a na prawiczków najeżdżacie,co za różnica,po prostu musi wyluzować samo przyjdzie.

Gość gość
ja jestem prawiczkiem 35letnim? dlaczego? wedlug mnie tez takie zawiedzenie dziewczynami i to ze zadna niezaoferuje sexu

Gość do Majka
Bo to jest róznica.

Gość gość
do do majka jaka różnica?

Gość Chlopak69i123
Nad podejściem trzeba mocno popracować. Ja nieraz odmawiałem okazji ewidentnych z powodów strachu przed laskami, które lubią z różnymi w różnych miejscach. A przeważnie z takimi najłatwiej pójść na seks. Dlatego ja zawsze wolę się upewnić, że jestem w jakiś sposób wyjątkowy dla dziewczyny, że nie jestem kolejnym, który po prostu ją zaliczy. Mnie nie obchodzi przeszłość dziewczyny tak bardzo, jak jej podejście. Jeśli wali się z byle kim, to mnie zupełnie nie interesuje. Ja mam czuć, że ona dla mnie robi wyjątek w swojej regule lub chce się na dłużej spotykać. Niestety trafiam tylko na przeloty i oczywiście mówię grzecznie nie. Wszystko zależy od światopoglądu, jedni r***ają non-stop bo zwyczajnie nie mają innych zajęć, to jest jedyna rzecz, w której są w stanie rozładowywać swoje popędy. Szkodliwość w tym jest taka, że sporo fajnych dziewczyn się za bardzo psuje, ale trudno. Jesli ktoś chce zaliczyć ten raz koniecznie i koniecznie poprzez penetrację, to nie ma w tym problemu. Niech zorganizuje trochę swoje życie, niech ma gadane odpowiednie lub postawę, nawet wystarczy pocztyać trochę o technikach w necie, na jeden raz to starczy. Z tą różnicą, że się nie odmówi tak jak ja, tylko przejdzie do dzieła. A jeśli szuka się odpowiedniej dziewczyny na dłużej, to trzeba sobą coś reprezentować tym badziej. Jakaś praca, zainteresowanie, nie p********ie głupot za dużo, zaufanie, jakieś takie standardy i oczywiście umiejętność przejścia od gadki do kontaktów cielesnych, ale tego można się w necie nauczyć. Potem zaczną się schody, ale od czegoś trzeba zacząć. Bez nawiązywania licznych kontaktów około seksualnych, niekoniecznie ściśle kopulacyjnych, trudno jest cokolwiek zrobić, bo brakuje doświadczenia. Trzeba więc je zdobywac i tyle, nie koniecznie zaliczając. Bo można zadać pytanie: Jak laska zg****iła faceta po pijaku, jak leżał nieprzytomny, to już nie jest prawiczkiem? A jak ktoś uwiedzie kobietę, doprowadzi ją do łóżka, zrobi różne rzeczy, ale nie spenetruje, to jeszcze jednak jest? Myślę, że wszystko odbywa się w głowie, zaliczenie też siedzi w głowie, bo na penisie nie zaznaczają się kreskami zaliczone panienki.

Gość gość
Do chłopak, co za bełkot.

Gość gość
Nie ma różnicy.

Gość gość
sexxxl.pl może to ci pomoże :)