Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccxzczxczx

Płaczę przez byłego

Polecane posty

Gość cccxzczxczx

Chyba naprawdę go kochałam, skoro tak teraz cierpię :O Wczoraj na przykład wrzucił zdjęcie z imprezy z jakimiś (ładnymi!) małolatami... ja jestem młodsza od niego o 5 lat, a te dziewczyny ode mnie o 5-7... Masakra... aż się boję pomyśleć co z nimi robił :O To boli strasznie...

Gość gość
Dlaczego sie rozstaliscie? Nie kazdy kto wrzuca zdjecia z dziewczynami od razu idzie z nimi do łóżka :p

Gość cccxzczxczx
Wiem, ale on się tym wozi, poza tym po mnie miał już kilka dziewczyn (również w swoim wieku). Nie było jakiegoś powodu rozstania, tak wyszło... ale tęsknię za nim

Gość gość
Ty za nim tęsknisz a on ma Cie w d***e i tyle.. Daj sobie z nim spokój. Zapycha sobie inne dziury a Ty po nim płaczesz. Nie bądz głupia.. Ty też mu pokaż ze wcale za nim nie tęsknisz.

Gość cccxzczxczx
On raczej nie wie co się u mnie dzieje, wywaliłam go z Fejsa (on niestety ma posty publiczne), poza tym nie mamy kontaktu Jestem aż tak c*****a, że mu na mnie nie zależy... eh

Gość gość
typowa kobieta chce być z facetem ale nic nie zrobi bo wg niej to facet ma się starać :P

Gość gość
i jeszcze nazwa tematu: płaczę przez byłego. heh bo żyje mimo rozstania. Tak jak to by było jego winą, że wg kobiet jest fajny i chcą się z nim spotykać a ty wg facetów jesteś bo kitu.

Gość cccxzczxczx
Co mam zrobić? Podjął taką decyzję, muszę to uszanować, i swoje przecierpieć, co właśnie czynię :( Źle się z tym czuję, że on mnie nie chce, chyba każdy by się tak czuł.

Gość cccxzczxczx
22

Gość gość
i 27 letni facet umawia się z piętnastolatkami? .... daj sobie z nim spokój. nie warto o takim nawet myśleć

Gość cccxzczxczx
Nie wiem co dokładnie robi. Po mnie miał swoją rówieśniczkę...

Gość gość
Spróbuj znaleźć innego. Ten to jakieś ścierwo.

Gość gość
gość i 27 letni facet umawia się z piętnastolatkami? .... daj sobie z nim spokój. nie warto o takim nawet myśleć xxx A ja mam 22 lata i rówieśniczki mają takich za ścierwo bo każda chce starszego ot co. Też pewnie będę się umawiał z dużo młodszymi ok 30.