Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabbiiii

ja się nie poddam

Polecane posty

Gość gabbiiii

witam tak jak w temacie napewno się nie poddam . wiem bo całe to moje odchudzanie strasznie mi się podoba ;) na diecie jestem od początku wrzesnia i mam na minusie 3 kg :) realizuje swój plan i idę do przodu. może ktoś ze mną ? było by mi napewno łatwiej chociaż nie narzekam

3kg to można stracić po jednej wizycie w saunie. Faktycznie sukces :) PS: Potraktuj to jak motywację.

Gość gość
a ile masz jeszcze do zrzucenia

jakoś nie lubie salny wolę wypocic się podczas wysiłku ;) a moich minus trzech nie uważam za sukces , sukces to bedzie dopiero jak zrzuce 15 czyli jeszcze minimum 12 przede mną ale dam radę. nie zależy mi na szybkości a na trwałości dlatego staram się robić to rozsądnie

Gość gość
gabi opowiedz jak się odchudzasz. :)

Gość gość
jem mniej i zdrowo , pije bardzo duzo wody , zrezygnowałam ze słodyczy fastów . moje posiłki sa małe ale co 3 godziny , nie jem po 18 .3 razy w tygodniu cwicze po 55 minut na fitnessie i codziennie robie 50 brzuszków . zrezygnowałaem tez z picia kawy. oczywiscie zdazaja mi sie grzeszki ale nie poddaje sie i nie załamuje

Gość pannahikaka
ja tez dietkuje! teraz mysle o dukanie ale na razie jeszcze na zdrowym jedsonku jade, do tego duzo wody i herbatek jak figura detox, waga idzie w dol i ja zadowolona ale moglby isc szybciej troche :///

Gość gość
dukan nie ejst zdrowa dieta zrob sobie np south beach

Gość klopsik11
ja też od początku września walczę, ten czas to zawsze czas nowych wyzwań, ale ja bardziej skupiam się na harcorowych treningach,żeby wypalić tłuszcz i używam figurę extraslim przed ćwiczeniami. tam ktoś napisał o figurze detox,ale to chyba bardziej jest na oczyszczenie,a nie chudnięcie? nie próbowałam, może pannahikaka objaśni?

klopsik powiedz mi cos wiecej o tej figurze extra slim czy to jest herbatka? ile kosztuje ? i jeszcze jakie sa te twoje hardcorowe treningi ;) ? ja dzis puki co pieknie sie trzymam :) no i fitnessik dzis mam 55 min samej horeografii chciałabym aby do konca wrzesnia było mniej niz 80 i boje sie tego poczatku pazdziernika bo wyjezdzam na cypr na tydzien i stoły pewnie beda sycie zastawione ale mam nadzieje ze znajde cos dla siebie zdrowego ;) cały tydzien tylko lezenia na lezaczku juz sie boje

ja wlasnie wrocilam z fitnessu i pije tylko herbatke z cytryna czyli dzis bez kolacji, ostatni posilek jadlam o 17:30 szkoda ze jestem tu teraz sama . ja naprawde sie nie poddam . osiagne swoj cel

Gość pannahikaka
ja pije figura detox na oczyszczanie właśnie, tam jest ta alga chlorella ktora ułatwia pozbywanie sie toksyn z organizmu, duzo cwicze wiec potrzebuje czegos co usunie ten cały bałagan z mojego organizmu, idzie całkiem dobrze :) dziś -2kg na wadze jeeeeej! :)

Gość muszszka13
Ja również odchudzam się od tygodnia :) Mam diete ulozoną przez dietetyczkę, z herbatek pije zieloną i pu-erh. Chcialabym po ciazy pozbyc sie kilku kilo :)

Gość klopsik11
@gabbiii nieeeee figura extraslim to nie herbatka to kapsułki ok 25 zł kosztują, zawierają naturalne substancje,które przyśpieszają metabolizm. pytasz o moje hardcorowe treningi to ci powiem...a więc! nie ćwiczę w domu tylko na siłce,bo nie mam miejsca na chacie. na ogół robię 20 min. interwału na bieżni minuta wolno minuta szybko, później trening siłowy na wybraną partię mięśni a jak mniej mi się chce to obiegówka na wszystko po kolei tylko mniejszy ciężar, a na koniec 25 min argonometru. Różne kombinacje stosuję, nie mogłabym cały czas tak samo ćwiczyć,bo bym zwariiowała

Gość muszszka13
tez ostatnio polubiłam siłownie, a bieznie uwielbiam :)

Gość klopsik11
mnie już nie bawią fitnessiki i zumby i tbc czy tam abt. tzn. przestało mi to wystarczać, brak mi było progesu..... stąd zamiłowanie do ciężarów :P polecam!

Gość gracia87
Ja się nie poddawałam przez bardzo długi czas i odchudzałam ile tylko mogłam. Pomogły mi dopiero tabletki, które znalazłam na stronie weight-loss.pl. Muszę się pochwalić przed kimś swoim sukcesem, ponieważ naprawdę wiele udało mi się zyskać. Schudłam nawet 5 kg w ciągu 2 miesięcy, co dla mnie jest naprawdę dużym sukcesem.

Gość muszszka13
A jakie tabletki?

Gość klopsik11
właśnie, jakie? ja to lubię testować wszelkiej maści suple :P

witam was ja puki co nie czuje pociagu do siłowni , ale przeciez gdyby kazdy lubił by to samo to by nudno było na swiecie ;) dietke trzymam i cwicze tylko czasu mam mniej zeby do was zaglądac, a wam jak idzie?

Gość klopsik11
w porzooo,ale przez te pogodę chce mi się słodkiego :/

widze ze nie za duzo sie tu dzieje no trudno ja i tak sie nie poddam co najwyzej zmienie topik na taki gdzie jest troszke wieksza aktywnosc . trzymam sie w miare ladnie mam tam swoje jakies male grzeszki ale waga leci po woli w dol wiec o to chodzi by waga spadala a ja nie musze sie glodzic

widze ze jednak nie ma nikogo oki szukam innego topiku musze miec wsparcie a nie ze ktos po kilku dniach odpada

Gość Hugolina80
A u mnie dużo nie brakowało, abym powiedziała pass. Po tym jak Weigth Loss u mnie nie zadziałał w ogóle myślałam, że już nigdy nie schudnę....Po miesiącu doszłam do siebie, i zaczełam od nowa, już bez tego cuda, obecnie waga bardzo powoli zaczyna spadać, jest ciężko, ale cieszę się z każdego miesiąca i kilograma mniej