Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badam rynek

buggy prezent dla dziecka czy wynajelibyscie taki samochodzik za 70zł na godz

Polecane posty

Gość badam rynek

mamy dwa pojazdy typu buggy, jeden męża, drugi mały- synka czy jak bym dala ogłoszenie o wynajęciu na godzine za 70zł za małego i 100 za dużego to skusilibyście się? http://www.youtube.com/watch?v=EB56WLaZj_8 nie wiem czy się wklei link- na nim jakiś chlopiec jeździ na identycznym jak synka

Gość gość
A co na nim robić godzinę :/? W życiu bym się nie skusiła.

Gość gość
dobry pomysł, ale na poczatek lepiej na pół godziny,

Gość gość
70zł zwariowałaś? to już jazda konna kosztuje ok 40 - 50 za godzine... x jesli jazda na tym polega na kreceniu sie w kolko na takim placu, to wynajmowalabym 20min za 10zł

Gość gość
To się lepiej sprawdzi na jakimś festynie czy coś takiego.. 10zł za 10minut.. Wpadnie Ci tyle samo co za godzinę prawie a myśle ze zwolenników 10 minut będzie więcej niż godziny

Gość badam rynek
jazda nie polega na kręceniu się w kolko :) tym się jeździ np.po polnych drogach, na festynie chyba się nie sprawdzi bo żeby pojezdzic potrzeba trochę miejsca ale dziekuje za wszystkie sugestie i czekam na następne dodam ze buggy dla dorosłego jest dużo większy, jeździ 90k/h i oba są dwuosobowe

Gość gość
Nie ma szans z czymś takim. Ja myślałem o otworzeniu toru kartingowego, ale nie takiego gówna ułożonego z opon gdzieś na starym placu parkingowym tylko normalny tor, taki jak np Kartodrom Bydgoszcz, normalnie lany asfaltem ceny są rózne Bydg 150/h szczecin ma najtaniej 130/h toruń 160/h tak mniej więcej to wygląda i każdy mówi że to drogo, ale jak wyliczyłem koszty to okazuje się ze taki kart spali w godzine nawet 8-9litrów czyli za jakieś 50zł sama benzyna powiedzmy razem z olejem itp opony tez sie strasznie ścierają, trzeba je wymieniać co kilkanaście wyjeżdzonych godzin a komplet kosztuje około 600zł więc mamy kolejne 20-30zł na godzine jazdy czyli paliwo 50 + opony 30zł + plus serwisowanie karta i inne d*perele i jak nic koszty to 90-100zł! Niby biorą 150 więc odejmując koszty zarobią 50-60zł ale od tego oczywiście podatek! od tego koszty utrzymania toru, a to tez tanie nie jest, utrzymanie budynków (magazyn/garaż jakieś biuro z kasą fiskalną itp) to kolejne koszty i okazuje się ze na takich gokartach wielkie gówno da się zarobić, a juz nawet nie wspominam o awariach i drogich naprawach gokartów... Więc z jednej strony 150-160zł/h jazdy gokartem to z perspektywy klienta bardzo dużo, ale jeśli chodzi o zarobek dla tego co ma te gokarty to te 150-160zł to marne grosze... ale w kazdym razie nie wielu jest takich których stać iść pojezdzic sobie za 150-160zł/godzine na gokartach Krótko mówiąc interesu na tym nie ma, zbyt duże koszty więc ceny muszą byc wysokie, a jeśli muszą być wysokie to mało jest klientów...

Gość badam rynek
ale pomyslalam ze jak wasze dziecko ma urodziny, to wynajelibyscie to jako atrakcje dla dzieci albo np. w jakaś niedzielę wybralibyście się rodziną na przejazdzke (oba są dwuosobowe)

Gość badam rynek
u mnie tor odpada, bardziej myslalam o tym żeby wynajmować z dowozem do klienta, a klient już może jezdzic gdzie chce

Gość gość
dodam jeszcze ze na zachodzie gokarty są po około 200€ za godzine, w stanach nawet ponad 300$/h

Gość badam rynek
up

Gość gość
70zł to moim zdaniem tanio. u mnie w miescie godzina ok 150zł. ale licz sie z tym, ze niewielu klientów bedziesz miala na taka atrakcje. wprowadz też, jakas tansza oferte. np 10zł za 10 min to i dzieciaki z wlasnych kieszonkowych same przyjda.