Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZielonaGruszka

Facet Kłamca

Polecane posty

Gość ZielonaGruszka

Mam problem, mianowicie mój Facet z którym jestem ponad rok kłamie jak z nut. Najgorsze jest to, że te kłamstwa wychodzą na jaw prędzej czy później. Wtedy zaczynają się między nami kłótnie, ciche dni itd. w rezultacie mu wybaczam. Teraz zapiera się, że pewnej rzeczy nie zrobił gdzie ja nie mam wątpliwości co do tego, że sytuacja miała miejsce. Mówię mu że wiem itd. on że nie. Mam ochotę go rozszarpać. Pomóżcie, jak mam zacząć postępować z takim osobnikiem.

Gość gość
Ja znam 2 takich notorycznych klamcow. Konfabuluja zeby sie przypodobac. Na dluzsza mete to jest nieznosne. Zaprowadz go na leczenie, bo prosbami nic nie wskorasz

Gość ZielonaGruszka
Właśnie po ostatniej takiej sytuacji obiecał mi wizytę u specjalisty, aczkolwiek jak między nami się wszystko poukładało to zapomniał, że miał tam zawitać. Kłamie w sytuacjach, kiedy wie że zrobił źle i nie chce żebym się o tym dowiedziała... :/

Gość ZielonaGruszka
Najgorsze jest to, że nie potrafię być w stosunku do niego konsekwentna, a to mnie gubi.

Gość gość
zielonagruszka czy ty nie jestes homoseksualny i zakladasz tematy ukrywajac ze jestes facetem?

Gość ZielonaGruszka
Ha ha ha homo? Szczęśliwie jestem 100% kobietą, skąd takie podejrzenia ?

Gość ZielonaGruszka
BTW mam problem ... Ktoś miał podobny i może potrafił go rozwiązać ?

Gość ZielonaGruszka
up up up

Gość gość
takiego wybrałaś to twój wybór musisz zaakceptować to, że notorycznie kłamie i Cie oszukuje albo się rozstać.

Gość ZielonaGruszka
Rozstanie to ostateczność :(

Gość tragediaaa
Ja mialam takiego ktory mowil mi ze mnie bardzo kocha , ze jest ze mna szczery,jednak wiem ze mnie nie oszukiwal i oklamywal, nie jestesmy juz razem ,brakuje mi go ale nie moge pozwolic zebu koles mnie nie szanowal, jeszcze bezczelnie klamie,patrzy w zywe oczy ,zapiera sie ze jest szczery a łże jak z nut..

Gość tragediaaa
Albo jest sie w zwiazku w ktorym szanuje sie druga osobe, ufa sie jej, jest sie szczerym a jak nie to papa

Gość gość
Najgorsze jest to, że nie byłoby żadnej awantury gdyby powiedział mi od razu o tym, ale nieeee.... Lepiej jest wciskać komuś kit i później mówić " Nie powiedziałem Ci bo byłaby właśnie taka awantura". Nie chce się rozstawać, ale jeżeli to będzie miało wyglądać tak samo to chyba nie ma sensu.

Gość tragediaaa
poza tym ile razy mozna wybaczac w kolko te same bledy , a on tylko powie przepraszam i zadowolony

Gość tragediaaa
dla mnie partner ktory klamie, oszukuje,zeruje na partnerce, zdradza, pije , bije, poniza, nie szanuje to nie partner ,to toksyczny facet od ktorego nalezy sie trzymac z daleka !

Gość gość
Dokładnie, powie przepraszam jak się wyda i co? I tematu nie było? Bardzo to przykre...

Gość ZielonaGruszka
Masz rację to jest brak szacunku

Gość gość
tragediaaa dla mnie partner ktory klamie, oszukuje,zeruje na partnerce, zdradza, pije , bije, poniza, nie szanuje to nie partner ,to toksyczny facet od ktorego nalezy sie trzymac z daleka ! xxxxx Szkoda, że do takich kobiety lecą jak pszczoły do ula.

Gość ZielonaGruszka
To nie jest tak, że kobiety lecą na takich facetów. Od razu poznasz, że ktoś jest taki albo taki? Nie wydaje mi się. Na początku każdej znajomości, związku chcemy się pokazać z jak najlepszej strony, a później bywa różnie. Wcześniej byłam w długoletnim związku i wydawało mi się, że "ten" to na pewno by mnie nie okłamał, jak widać się pomyliłam.

Gość tragediaaa
Faceci mysla ze jak kobiety kochaja to wszystko wybacza ? Ze powinny byc z nimi na dobre i zle ? Tylko czasem te zle chwile w zwiazku to oni wywowuja , a my mamy na to przymykac oko i chuchac dmuchac na faceta zeby mial dobrze ? A on bedzie dalej robil co chcial? wybaczcie ale dla mnie to jest nie dopuszczalne

Gość kłamczuch
przyznam się że kiedys w zwiazku sklamalem bylo to znaczace klamstwo które niestety ciagnelo inne mniejsze klamstwa aby nie wydalo sie to przewodnie trwalo to tak ze 2-3 lata wkońcu moje sumienie mnie uswiadomilo ze tak dalej nie moze byc... powiedzialem prawde... i niestety zakonczylo sie to rozstaniem, rozczarowaniem, zburzeniem zaufania do mojej osoby, pomimo że sie bardzo kochalismy... tak zdecydowala. Sklamalem poniewaz bałem sie jej stracic, a wystarczylo byc szczerym od poczatku a zapewne pomoglaby mi rozwiazac moj problem... mimo to że uczucie po rostaniu troche sie przytlumilo to przetrwalo rozstanie (1 rok)... teraz takich bledow nie popelniam, a zaufanie w 99% mojej partnerki sie odbudowało. Czasem trzeba kims wstrzasnac zeby oprzytomnial... pozdro

Gość gość
kobiety wolą być bite, poniżane, okłamywane niż żyć z normalnym mężczyzną!

Gość ZielonaGruszka
To powiedz jak "wstrząsnąć" z punktu widzenia faceta?

Gość kłamczuch
Tragedia uwierz ze to dziala w dwie strony nie tylko faceci zawodzą.

Gość gość
a ja jestem facetem i powiem wam że jestem takim pieprzonym patologicznym kłamcą... nie wiem czemu ale ogrmoną przyjemnośc sprawia mi kiedy mogę zbałamucić laske przekonaną o mojej niewinności i wywinąć jej numer kiedy najmniej sie tego spodziewa... Wbić nóż w plecy aż po samą rękojeść, hehe. Wystarczy mierzyć 199 cm, być umięsnionym, wydać trochę na zęby, ciuchy i znaleźć kolejną naiwną szmatę.. wszystkie jesteście takie same, roznicie sie tylko stopniem wybujalosci waszego zasranego ego... dlatego uwielbiam was upokarzać

Gość ZielonaGruszka
Wolą być bite i poniżane? Fiksacja na stereotypach? Czyli ja mam uważać, że każdy facet kłamie i nic lepszego mnie nie czeka?

Gość tragediaaa
Szkoda, że do takich kobiety lecą jak pszczoły do ula. * Ja od takiego ucieklam Jak tylko zamieszkalismy razem i zaobaczylam co robi, chcialam odejsc , a bylo to rok temu, on nie pracowal jakis czas wiec bylo ciezko sie od niego uwolnic , ale w koncu poszlo jak z gorki :D :)

Gość kłamczuch
dla mnie wstrzasnieciem było to ze mnie rzucila mimo ze byla dla niej to najtrudniejsza decyzja w zyciu. To była dla mnie ogromna lekcja, na szczescie duzo z niej wynioslem i teraz jestesmy dobrymi partnerami. Kazdy ma prawo popelnic w zyciu blad... nie ma osob niemylacych sie... zalezy to tez od sytuacji...

Gość gość
Ty sie leszczu nie wypowiadaj, bo prawdziwe kłamstwo to talent, którego byle pajac nie posiada... umiejętnośc manipulacji tymi, którym wydaje się, że mogą i manipulują tobą... ona przychodzi z czyms, Ty to zabierasz, odbierasz jej wszystko, niszczysz ją i odchodzisz. Tak to działa... Psychopatia charakteryzuje sie tym

Gość tragediaaa
Wiem ze to dziala w dwie strony mialam byc milusia i kochana dla kogos kto mnie robil w wala ??? do swojej mamy wypisywal ze kochana ze mnie dziewczyna , ze chcialby zeby sie nam udalo, obiecywal ze sie ooprawi i co ? owszem troche sie zmienil, ale przez wiekszosc czasu zylam tylko tymi obietnicami, a na tym zwiazek nie oolega