Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olgaaa18

kiedy najlepszy moment n 1 raz

Polecane posty

Gość Olgaaa18

hej mam 18 lat,moj chlopak 20 jestesmy razem 3 miesiace (wiem ze to malo) ale jestesmy mlodzi i tak nas do siebie ciagnie ze nie mozemy sie opanowac :) ja jestem dziewica on prawiczkiem jak myslicie kiedy najlepszy moment? i czy prezerwatywa to wystarczajaco pewne zabezpieczenie?

Gość gość
"jak myslicie kiedy najlepszy moment?" Serio pytasz? :o 10. października godz. 17.34. W przeliczeniu na ilość randek to będzie 118.

Gość gość
Na bzykanie najlepszy moment jak wylatują cmiele

Gość gość
my jestesmy razem 16 miesiecy, ale pierwszy raz ze wzgledu na moje obawy ciagle przed nami.. tak wiec dolączam sie do pytanie

Gość gość
a ja mysle .. kiedy was poniesie :P ale na twoim miejscu zaczelabym brac tabletki.. tymbardziej ze masz juz stalego partnera. choc gumka zabezpiecza przed chorobami... ale stosujac tabletki, mysle ze nie bedzie az tak wielkiego stresu np o ciaze (guma moze peknac) zawsze mozna zrobic to w dni nieplodne ale mysle ze w plodne jest wieksza chec na sex :)

Gość gość
to zależy od tego czy jesteś pewna tego chłopaka ja dopiero po dwóch latach zdecydowałam się na seks z moim chłopakiem lepiej zabezpiecz się tabletkami.

Gość gość
A ja po miesiącu. Jesteśmy sześć lat po ślubie. Ogromnie się cieszę, że nie traciłam czasu i już od ponad 8 lat cieszę się seksem.

Gość gość
tabletki w wieku 18 lat od razu.. to chyba nie jest dobry wybor