Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość

mamy przerwe z chłopakiem. po wielu kłótniach podjął decyzje o przerwie. była twarda i napisałam, ze okej. ale teraz po paru dniach nie wytrzymuje. on do mnie pisze, gdy zapytalam po co, on odpisał że chce ze mną nawet po zerwaniu utrzymywać kontakt i być moim przyjacielem. dla mnie to trudne. kocham go i zaczynam wymiękać. jutro się widzimy, ale nie wytrzymałam i musiałam do niego napisać co z nami dalej. on pisze, że troche sie ode mnie oddala i nie wie czy to ma sens bo jesteśmy zupełnie inni. nie ma również pomysłu na to, bysmy dogadywali się lepiej. mysli nad zerwaniem, ale nie umie tego zrobić jak narazie. załamałam się :(

Gość gość
nie chce sie z nim rozstawać. nie chce zeby był moim przyjacielem, a chłopakiem. Boże, ale sie trzese. mówie mu, że chce sie postarać dla niego, że chce byc dla niego najlepsza dziewczyna na świecie, ale on tez musi wziąć w tym udzial

Gość gosc gosc goscc
"Po wielu kłótniach" - właśnie. Dlaczego się kłóciliście? Może tu jest problem

Gość gość
tak, tu jest problem. po prostu jesteśmy jak ogień i woda. gdy jest kłótnia to są iskry. on jest spokojny a ja wybuchowa. ale to nie zmienia moich uczuć do niego. moge naprawde sie zmienić dla niego. ale pomóżcie mi,- jak? :( jak go przekonać do tego, że chce być z nim już do końca i nie chce sie rozstawać?

Gość gość
UP UP niech ktoś mi doradzi, pomoże :( on zgodził się na to bym pokazała mu jak jest dla mnie wazny, ale nie jest pewien czy chce być ze mna do konca zycia. oddala sie ode mnie od pewnego czasu i co raz mniej jest mnie pewny. jak to naprawic? jeszcze niedawno było cudoownie :( kochał mnie mocno, chciał być na zawsze...