Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młodaaa19l

krzyki i wyzwiska

Polecane posty

Witam , nie wiem czy w dobrym miejscu umieszczę swój tekst . Mam 19 lat , mój chłopak 25 . Jesteśmy około roku . Mieszkamy razem od 2 miesięcy.Wszystko było ok . Do dziś . Zobaczyłam go z inna dziewczyną , gdy przyszedł do domu zapytałam się co to za typiara , On nic nie odpowiedziała . Ja drążyłam dalej temat no i zaczęło się . Krzyki,wyzwiska.. Ja piszczałam . Aż w pwenym momencie On mnie złapał mocno za rece i pchnął . Jak stałam w korytarzu tak znalazłam się w drugim pokoju . Wtedy się wkurzyłam wzięłam miotłę i na nim połamałam.. Wyzwałam go od szmaciarzy i wyszłam z domu .. Powiedzcie mi proszę czy to moja wina? Powinnam go przeprosić ? Kocham Go ,ale boję się ,że jak następnym razem znów takie coś się powtórzy to komuś krzywda może się stać , bo ja do spokojnych osób nie na leże On tym bardziej .. Proszę o pomoc ..

Gość gość
ale gdzie go widzialas z inna?moze tako tylko gadal

Gość młodaaaa19l
w aucie siedzieli .. dodam do tego jeszcze,że mój facet jest przystojny , dobrze zbudowany . Nie raz na imprezach dziewczyny oglądały się za nim . Jak On mnie zdradzi to ja nie wiem co zrobię ..

Gość gość
najgorsze sa emocje jezeli potrafisz nie okazuj mu tego ,ja nie potrafie nietety nie okazywac pomimo ze to złe :(

Gość młodaaaa19l
Nie zasługuję.. dzisiaj byl u mnie przepraszal znow i w ogole . Kazalam mu wyjsc nie wyszedl .. to ja to zrobilam . Teraz chyba żałuje tego .