Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waniliowa_dziewczyna

KTO JEST SAMOTNY I DLACZEGO

Polecane posty

Gość Waniliowa_dziewczyna

czy robicie coś, aby to zmienić i ewentualnie co...

Gość gość
Jestem samotny może dlatego, że: - jestem niepijący - jestem niepalący - nie mam nałogów - jestem prawiczkiem - jestem szczupły - jestem rodzinny - mam tylko trochę powyżej 180 cm wzrostu - nie mam prawa jazdy

Gość gość
a ile masz lat, gość?

ja jestem samotna, bo mam depresję,musiałam przerwać studia, dodatkowo matka mi zawsze ograniczała i ogranicza kontakty ze światem zewnętrznym. teraz zostawiła mnie resztka znajomych ze względu na moje niezrozumiałe dla nich problemy.

Gość gość
samotnosc wynika z roznych aspektow glownie braku urody , z*****ego chrakteru , dziwnych zachowan czy zainteresowan !

Witaj Brokeninside :) Nie wygłupiłaś się, ja tez jestem samotna, wiesz o tym, prawda? A ludzie nie rozumieją, bo przebywanie z kims takim, komu jest źle w danym momencie, jest dla nich "niekomfortowe"...:(

...to po pierwsze...a po wtóre co to znaczy "z*****y charakter"? Zawsze uważam, aby się nie zapienić, jak słyszę takie teksty...A w sumie wolę się tylko roześmiać,,, przynajmniej na wesoło:)

w sumie nie dziwię im się. nie potrafię mówić o swoich problemach, nie potrafię się przebić ze swoją osobowością i problemami. jak przestaje zabiegać to jestem wyrzucana z życia danej osoby. nie mam żadnych stałych relacji. Błękitna Orchidea - - - 🌻

...a oni próbowali się przebić do Twojego świata...? Ludzie są wygodni, każdy indywidualista ma pod górkę w życiu. Ja tez raczej nie mam na chwilę obecną stałych znajomych...Jest ciężko w zyciu takim osobom

A tak jakoś wyszło...Rozwiodłam się niedawno,,,teraz to dopiero łapie się doła czasami. Ale staram się częściej wychodzić z domu, pies mnie wyciąga :) Moja osobowość też jest nieco bardziej złożona

...kino, teatr, mieszkam w wielkim mieście, nie ma tragedii w sumie. czasem poznaję jakieś osoby, ale to nic bliższego...Mówi się że każda potwora znajdzie swego amatora:)

A ile masz lat ?? Dobrze, ze złożona, bo kobiety zazwyczaj są strasznie skomplikowane. Z jednej strony to trudne, ale i fascynujące z drugiej.

Gość gość
Ja jestem samotna bo chce byc z kims kto nie chce ze mna byc ;)

Gość gość
Jakoś po moim ostatnim rozstaniu nie poznałam kogoś, kto by mi odpowiadał (i vice versa ;) )

Odnośnie Twojego cytatu to skojarzyła mi się ballada "Romantyczność" Mickiewicza. jakoś tak leciało "Więcej zobaczą oczy duszy niż mędrca szkiełko i oko".

Samotny, ale jeśli rzeczywiście jest coś takiego, jak miłość, która trafia się raz w życiu, że wiemy, ze ta osoba nie inna, to jeszcze takie dziewczynyj nie spotkałem.

Gość Stannis
Jestem niezaradny, przez to biedny. I jak przypuszczam nie jestem całkiem zdrowy psychicznie.

Gość gościu z krk
A ja jestem samotny bo się zraziłem do kobiet. Nie chce mi się, mam w******e, szkoda czasu i zaangażowania, jak się pojawią jakieś sprzyjające okoliczności to zacznę działać, ale z dystansem. Chyba dorosłem i zmądrzałem, ot co.

No wiem, że pokręciłem;p Książkę "Mały książę" kiedyś pobieżnie przeczytałem. Wiem, ze super. Nie wiem kiedy tworzył ten autor, ale zapewne czerpał z romantycznych idei.