Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Waniliowa_dziewczyna

KTO JEST SAMOTNY I DLACZEGO

Polecane posty

A Ty dlaczego się rozwiodłaś?? Co takiego się stało ?? Masz dzieci ??

W zasadzie masz rację, za taką uchodzi. A wszystko jest skomplikowane, też racja.

Nie mam dzieci, a rozwód był spowodowany przez klasyczny problem różnicy charakterów (tak w skrócie bym to nazwała). To trochę uproszczenie, ale wolę tu nie wyciągać brudów (ku ewentualnej uciesze co poniektórych)

Gość gość
A ja jestem zonaty mam duza rodzine i tak czuje sie samotny nie mam jak tego zmienic moja kobieta tego nie rozumie

Szansa jest zawsze. Ty też masz szansę na kolejną miłość, tak jak ja na pierwszą :)

Gość gość
ja bylem dlugo samotny jednak w internecie poznalem fajna dziewczyne. mieszkamy od siebie 130km i zadko sie widujemy ale jestesmy razem juz ponad rok i juz planuje wyprowadzic sie w jej okolice. w internecie latwiej znalezc swoja druga polowke, wystarczy poszukac. skoro ja (ani ladny, ani madry, z niska samoocena, spokojny, niesmialy) znalazlem to warto szukac

Gość gość
Mowilem jej to setki razy mowi mi ze przesadzam a ja mysle ze cos sie skonczylo i to juz nigdy nie wroci moze to mola wina moze to ze pracuje zagranica nie wiem

Gość, ja Ci powiem. Miałam kiedyś chłopaka z którym 5 lat byłam na bardzo dużą odległość i widywaliśmy się 1 raz na 2 m-ce...Uwierz mi że można na odległość. Być może coś się skończyło...a może trzeba czasu i rozmowy...? Nie wiadomo

Gość Panna oświetlona
Ja bo jestem po prostu brzydka.

"W świecie kobiet", cos czego jeszcze nie widziałam, komedia. Miałam iśc do kina na Konesera, ale za późno trochę grają, bo o 20-ej...Odechciało mi się:) Pójdę innego dnia

No pewnie to super rozrywki. Chociażby spacer. Bo można odpocząć, zrelaksować się. Póki co mykam, wiec życzę miłego wieczoru i trzymaj się :)

Gość gość
Czy ty tommek nie zaczales podrywac waniljowej