Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy katar u póltoraroczniaka zawsze trwa bite 2 tygodnie

Polecane posty

Gość gość

moje dziecko ma 18msc,karat miał w czerwcu.który trwał 2tyg. teraz znowu ma katar i zastanawiam się czy to zawsze trwa 2 tyg.? nie da się jakoś "przyśpieszyć" ?

Gość gość
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
unas krócej . używam fridy i spraw otrivin

Gość gość
Mój tak zawsze przy ząbkowaniu łapał, dawałam syrop cebulowy (z miodem i cytryną), przechodziło szybciutko, po 4-5 dniach. A w nocy kropelka olejku eukaliptusowego pod poduszkę, lżej mu się oddychało.

Gość gość
Moj ostatnio też miał katar i udało mi sie go zwalczyć w 3 dni. Wcześniejsze też trwały 2 tygodnie. Tym razem przyatakowałam z grubej ruury: nasivin, pułmexbaby na noc na klatke piersiowa i stopya tego lipomal. 3 dni i katar z głowy:)

Gość gość
O kurcze to może i nam się uda to cholerstwo zwalczyć... też stosuje i nasivin i lipomal:) Całe szczęście,że to dopiero drugi katar w tym roku :P

Gość gość
Dosyć długo ,jaki kolor ma ten katar ,bo może to bakteryjny już katar ,najgorsze właśnie jest podawanie tych otrivinów i nasivin bo to tylko obkurcza śluzówkę i wydaje się wszystkim ze katar znika a tymczasem on spływa po tylnej stronie gardła i to może trwać bardzo długo ,po za tym tych gówien może na używać 3-4 fgóra 5 dni wiec tego wcale lepiej jest nie używać .