Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Homofobia

Polecane posty

Gość gość

Czy waszym zdaniem kazda osoba heteroseksualna jest w jakiejś części homofobem? Jestem kobieta. Geje i lesbijki były od zawsze i będą z nami caly czas. Niech sobie sa, zyja i ciesza się sobą,....ale....jakos tak zawsze smiejemy się z facetow gejow-bo np.sa mega zniewieściali, nie sa po prostu mescy, nie maja prawa jazdy..Lesbijki kurcze, znam więcej gejow niż lesb. One kojarzą mi się z sila charakteru z byciem taka chlopczyca A wasze stanowisko, jesteście homofobami?

Gość gość
Tez często zastanawiałam się, czy homoseksualizm jest choroba czy po prostu czyms z czym można się urodzić. Nie sledze badan, ale z moich informacji które kiedyś tam nabyłam, nie ma zadnych medycznych dowodow na to, ze homoseksualizm jest cecha wrodzona. Raczej ukształtowało go srodowisko: często nawet nieszczesliwa milosc, odrzucenie itd...Podobno sa ośrodki, w których psychologowie lecza dusze, jest szansa ze po takiej terapii zmieni im się gust na inny...

ja nie jestem homofobem. Nic mi do tego kto z kim i dlaczego gdzie do łóżka oraz co tam robią. Każdy ma prawo żyć jak chce. To nie jest choroba. Ludzie się po prostu tacy rodzą. Choroba jest nienawiść w stosunku do tych ludzi. Homoseksualizm nie jest choroba i opinie fanatyków mnie nie obchodzą bo wykładnia jest dla mnie wykładnia medycyna a nie fanatyczna nienawiść

fakty są w książkach i dokumetach medycznych a w nich stoi jak byk ze homoseksualizm nie jest choroba. Takie jest oficjalne stanowisko ale ty żyjąc jako żywy eksponat w muzeum archeologicznym w poznaniu możesz tego nie wiedzieć :D

Gość gość
a ja sobie mysle, ze coraz więcej jest wśród nas gejow....tak jaby nagle wyszly jak grzyby po deszczu Sa już knajpy dla gejow, portale zapoznawcze dziwne to...

Gość gość
Mnie homoseksualiści w najmniejszym stopniu nie interesują- niech sobie żyją, jak chcą, ale z drugiej strony niech nie oczekują ode mnie jakiegoś poparcia w ich sprawach, bo to nie mój interes :classic_cool:

Gość gość
wciąż sa mniejszoscia, która walczy o swoje prawa... Ja tez obserwuje ten"trend". Nie ma już miejsca, zebym nie spotkala geja wśród znajomych-geje w każdym nowym srodowisku, którym choć przez chwile się znajde geje Lesbijek nie widać...

Gość gość
Kobiety są bardziej dyskretne. Mam córkę, która jest w związku z kobietą. Jest to dla mnie prawie świeży temat. Może ktoś ma córkę lub siostrę ... chętnie porozmawiam.