Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsffdfdfd

Kompleksy nie tylko na punkcie wyglądu

Polecane posty

Gość dsffdfdfd
Gość, ja się dobrze kamufluję :D Lubię ładnie pisać (poprzez "ładnie" rozumiem brak błędów, ale wiadomo, może mi się zdarzyć). On natomiast robi błędy ortograficzne, ale jakie ma to znaczenie? Jak widać żadne Czy to moja wielka miłość... był moim pierwszym facetem. Z nim straciłam dziewictwo (dopiero w wieku 21 lat), czuję do niego jakąś słabość, i nie wykluczam, że go kocham (choć nie chcę rzucać tego słowa na prawo i lewo). Zdecydowanie coś do niego czuję, i nie jest to byle co, skoro nie interesuje mnie nikt poza nim :( Moorland, pewnie masz rację. Wiem, że pewnie go idealizuję, czasami słucham zafascynowana (choć udaję dystans i obojętność) tego co mówi. Po prostu ciężko mi pogodzić się z faktem, że nie wyszło, że ma koleżanki, że mu na mnie nie zależy. Jestem zakochana, i teraz kolejne miesiące będę musiała poświęcić na zapomnienie

Gość dsffdfdfd
Zuzanna, nie zniosłabym odrzucenia. Dlatego sama wolę to zakończyć. Myślę, że walka o niego może nie mieć sensu... nie zmuszę go, żeby chciał

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jak czesto bedziecie sie w najblizszym czasie widywac ? macie jakies wspolne towarzystwo? Wspolne kluby ?

Gość dsffdfdfd
Dziękuję wszystkim za miłą rozmowę :) Muszę się kłaść, ale zajrzę jutro

Gość Zuzanna Amelia ææ
A tego madrego kolege znasz osobiscie ? Znasz w ogole kogos z jego blizej zaufanego grona ?

Gość gość
podnosze bo ciekawe