Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wazne pytanie pomocy

Polecane posty

Gość gość

wracasz do domu, jest godzina 22, wchodząc kątem oka widzisz uchylone drzwi od twojego pokoju. słyszysz jakieś głosy i skrzypienie twojego łóżka, powoli skradasz się sprawdzić co tam się dzieje. a tam twoja kobieta którą kochasz i masz się brać z nią ślub r***a się z twoim starym i bratem. ty nie możesz wytrzymać tego widoku, łzy napływają ci do oczu, jej, sperma twojego ojca spływa po brodzie po chwili twoja d*peczka mowi do nich " haha ale ten twój syn to ma małą fujarke,ale musicie mi przyznać że go ładnie w c***a robie z tą miłością" oni wybuchają smiechem po czym twój brat spuszcza się jej do cipki a ona namiętnie gryzie mu ucho i piją szampana co robisz

Gość gość
Idę do psychiatry po leki.

Gość gość
ja np wyciagam k***sa i r****m d*peczke z ziomami wszystko zostaje w rodzinie potem wyciagam banknot 10 złotowy rzucam jej w ryj po czym papier przykleja się do jej obspermionej brody wyrzucamy ją z mieszkania bierzemy po piwku i oglądamy rodzinnie mecz śmiejąc się głośno

Gość f4cet
ide do kuchni i przynoszę takie chlebki z trawy malutkie. częstuję kobietę, brata i starego. siadamy razem do stołu i wpeirdalamy, po czym okazuje się że kobieta zamiast włosów ma na cipce koniczynę, więc rzucamy się na nią i wpierdalamy, dla niej nic nie zostaje. wtedy się w*****a i wyzywa mnie od s*******a, po czym jebła focha i godzinę się nie odzywa. za karę dostaje liścia na odmułkę i wyrzucamy ją przez okno.

Gość gość
ja p*****le