Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monikaaaaaaaaaa

wstydze sie

Polecane posty

Gość monikaaaaaaaaaa

Poznalam faceta na wyjeździe... Wykształcony, z dobrą pracą, wygadany, inteligentny z klasą. Myslałam, ze to będzie krótka znajomosć i z wyjazdem się skonczy. On mieszka w Warszawie. Ja mieszkam w malutkiej miejscowości. Utrzymuejmy kontakt mailowy, telefoniczny. W przyszlym tygodniu ma przyjechac do mojej miejscowosci, mamy sie spotkać. Najgorsze jest to, że się wstydze! Czuje się przy nim jak szara myszka, mam wrażenie, że nie umiem z nim rozmawiać, że nie umiem na takie tematy... Nie jestem glupia, skonczyłam studia, mam pracę, ale przy nim czuję się GŁUPIA! Wstydze sie też mojego mieszkania, które nie jest za ładne, wstydze sie co sobie pomyśli... Nawet nie wiem jak zorganizować nasz czas na przyszły tydzień... Mam ochote to wszystko odwołać.

Gość kontrol fał kontrol ce
będzie dobrze, uwierz w siebie, nikt go nie zmusza do utrzymywania znajomości z Tobą, najwyraźniej chce mieć z Tobą kontakt

Gość viceklita
zaproś gościa do siebie albo na podwórko sąsiadów , pokaż gostkowi jak prawdziwa wieś capi gnijącą kapustą na polach ale na dzień dobry powinien zobaczyć krowę, która cierpi na wydojenie południowe i z tzyzków mleko wylewa, pokaż gostkowi na czym polega wydojenie krasuli - przecież może wydoić krasulę w krawacie a potem podaj gościowi widły i wytłumacz na czym polega wywalenie gnojówki z obornika , dodatkowo , pokaż gościowi , czyli zademonstruj w realu jak wygląda łazienka na wsi, czyli spokojnie wejdź na obornik, zadrzyj kiecę do góry i wysikaj się gdy po godzinie oglądania wsi i folkloru gostek zostanie to może się nadawać ale jeżeli wyrwie swoim autem w kierunku Warszawy to będziesz wiedzieć, że nie chciał zobaczyć zabytkowego wozu drabiniastego

Gość monikaaaaaaaaaa
Hahahaha :) świetne! No, ale niestety nic z tego, bo na wsi nie mieszkam, ehhh :P