Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakiekozaki

Jakie buty na zime pytajnik

Polecane posty

Gość jakiekozaki

Hej, planuję w tym roku kupić nowe buty zimowe... Jakich firm polecacie skórzane kozaki w rozsądnej cenie? Zastanawiam się też nad kolorem. Czarne czy brązowe? Ogólnie uważam, że czarne są praktyczniejsze, ale brązowe buty bardziej mi się podobają... Tylko czy brązowe będą pasować do czarnej spódnicy i żakietu jeśli np. będę jechać w nich na egzamin? Kurtkę zimową mam jasną, w jakiś niezidentyfikowanym kolorze, ktoś powiedział, że to kolor szampana, ale nie jestem pewna jak go opisać. Mam też szary płaszczyk, na cieplejsze zimowe dni. Jakieś rady? Z góry dzięki :)

Gość jakiekozaki
Świetna reklama, ale jak widzisz nie pytam o botki, tylko o kozaki, w których nie zabiję się po dwóch krokach na naszych cudownie równych, ośnieżonych chodnikach ;/ ktoś pomoże?

Gość premium quality
co do firm, to nie wiem, ale zdecydowanie wybrałabym czarne - są o wiele bardziej uniwersalne i praktyczniejsze moim zdaniem :)

Gość jakiekozaki
No właśnie też tak myśle, mimo że bardziej podobają mi się brązowe... Kiedyś widziałam czarne z brązowymi elementami, to była by chyba najlepsza opcja dla mnie, ale nie wiem czy znajde takie w sklepach ;)

Gość jakiekozaki
up