Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

Hej, planuję w tym roku kupić nowe buty zimowe... Jakich firm polecacie skórzane kozaki w rozsądnej cenie? Zastanawiam się też nad kolorem. Czarne czy brązowe? Ogólnie uważam, że czarne są praktyczniejsze, ale brązowe buty bardziej mi się podobają... Tylko czy brązowe będą pasować do czarnej spódnicy i żakietu jeśli np. będę jechać w nich na egzamin? Kurtkę zimową mam jasną, w jakiś niezidentyfikowanym kolorze, ktoś powiedział, że to kolor szampana, ale nie jestem pewna jak go opisać. Mam też szary płaszczyk, na cieplejsze zimowe dni. Jakieś rady? Z góry dzięki usmiech.gif

Gość gość
Lasocki. Skórzane buty na kilka sezonów jeśli będziesz o nie dbała. Najpierw zainwestuj w czarne kozaki,potem może na wyprzedażach zimowych (które będą już po Bożym Narodzeniu) poluj na brązowe

Gość gość
No właśnie widziałam, że Lasocki ma właśnie takie w miare ceny. A myślisz, że te kozaki, które już są w sklepach to zimowe? Bo jak tak, to wyboru nie ma... Na dwie pary raczej się nie zdecyduję, z powodów finansowych... Kiedyś widziałam dziewczynę w czarnych z elementami brązowymi, takie by były super, ale nigdzie w sklepach ich nie widziałam.

Gość gość
na pewno pojawią się jeszcze zimowe, w końcu mamy ciągle astronomiczne lato :D Teraz to raczej jesienne. Zimowe koło października, więc poczekaj jeszcze trochę

Gość gość
Tak chyba zrobię :) Trochę boje się czekać, bo mój rozmiar zazwyczaj szybko "wychodzi", i potem nie ma wyboru, ale chyba faktycznie jeszcze troszkę za wcześnie :)