Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Program Fat Killers na Polsacie

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio zaczęłam oglądać program "Fat Killers". Nie jest on na żywo, a losy uczestników były nagrywane od stycznia 2013. Może ktoś wie, jak im się powiodło i jak teraz wyglądają?

Gość gość
spokojnie , oglądaj co tydzień, będzie na bieżąco pokazywana walka z kilogramami w kolejnych odcinkach , na zakończenie sezonu wielki finał i tam wszyscy odmienieni

Gość gość
spokojnie , oglądaj co tydzień odcinek tam sukcesywnie będzie pokazana walka z kilogramami , w finałowym odcinku pokazani będą wszyscy jak teraz wyglądają

Gość gość
strasznie są oni fajni

Gość gość
Ogladam ten program na ipla. Jest swietny....

Gość Serafinin
Bardzo ciekawy program, mocno mnie wciagnął i zaciekawił, ludzie w nim są ciekawi stąd moje zainteresowanie. Zastanawia mnie dlaczego niektórzy chudną bardzo inni mniej i dlaczego taki Grzegorz ma takie zwisy skórne - twarz i brzuch mu wiszą ochch a np taka Gosia ma skórę napiętą a są w tym samym wieku?

Gość gość
moze stosowala cos na ujedrnienie skory, a facet jak to facet. ale tez ludzie i ich skory sa rozne

Gość gwóźć
Program rewelacyjny, wciąga i motywuje. Podobno będzie druga edycja ALE koniecznie powinni choc pokazać losy tych z pierwszej edycji bo chcemy zobaczyć co u nich słychać i jakie mają jojo.

Gość addiiiii
ciekaw jestem tej Agneiszki w warkocykach

Gość gość
Ale czego jesteś ciekaw konkretnie? Bo jeśli efektów to ona chyba chudnie najsłabiej.