Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezdecydowana kobieta

Polecane posty

Gość gość

Jak okielznac taka...ktora jest anty do zwiazku/slubu (zle przezycia i slabe bardzooo zwiazki i doswiadczenia rodzinne) i chce sie jeszcze bawic bo najlepsze przyjaciolki sie bawia (chociaz ma juz 25 lat...a z drugiej strony codziennie dzwoni, pisze - mowi do mnie ze bede jej mezem itd...ale dalej trzyma na dystans itd... co jest ?:D

Gość gość
Jesteś kołem zapasowym :(

Gość gość
codziennie dzwoni, pisze...jak brak kontaktu prze 2 dni to zaczyna panikowac, wypytywac czy jeszcze ja lubie itd. itp.

Gość gość
no wlasnie z zasady umiem rozroznic taa sytuacje i tez ta kiedys tu mysallem...ale nie wydaje mi sie mimo wszystko.

Gość gość
oswiadcz sie i czekaj na reakcje :D

Gość gość
hehe ktos mi to kiedys radzil jzu;] sero nie wiem co zrobic zeby to zamknac ;] wiem ze ona chce

Gość gość
mnie tak jedna kantowała przez 5 miesięcy, szczerze to ją olej bo nic z tego nie będzie

Gość gość
niezdecydowana? wzbudz zaufanie itd, niech zobaczy ze moze Ci zaufac itp. itd. gdyby miala wd***e to by olala.

Gość gość
to moze ty malo zdecydowany jestes.nie czekaj,nie pytaj,tylko rob.

Skoro ślub kojarzy się jej z końcem zabawy to z czym kojarzy sie jej zabawa? Weź sieczlowieku ogarnij. R***a sie pewnie po klubach czy gdzie tam się "bawi" a Ty czekasz jak pies przywiązany do słupa az zaciązy? Ile ty masz lat? 12?

Gość gość
Jeszcze nie jest gotowa moze, jakbys byl kolem zapasowym to by nie pisala tak czesto. Przejdzie z czasem jak dojrzeje

Gość gość
W temacie tego wątku jest tautologia. Nie ma czegoś takiego jak zdecydowana młoda emocjonalnie kobieta. Czasami może się wydawać, że kobieta jest zdecydowana, ale wystarczy poczekać dzień, tydzień, miesiąc i coś się zmienia. Przerabiałem to już tyle razy. W końcu się wkurzyłem i powiedziałem, że jeśli chce ze mną być, to ja widzę tylko jedną opcję. Żadne koleżeństwo (oddaleństwo) lub przyjaźń (wysysająca energię relacja) nie wchodziło w grę. Albo narzeczeństwo ze ślubem w ciągu 6 miesięcy albo szukam innej! Albo rybki albo akwarium. Nie jesteś ani misiem pluszowym ani wibratorem. Niech się dziewczę zdecyduje czego od Ciebie chce! Potępiam takie wykorzystywanie w wydaniu kobiecym jak i męskim. Szkoda życia na bycie workiem treningowym lub przytulanką.

Gość gość
Ojej aż się boję ha ha ha,śmieszne,zero walki???

Gość gość
Chodzi o walkę o kobietę, tak? Oczywiście, że była. Ale bez gierek i oszustw. Pokazałem się takim, jakim jestem. Starałem się tak, by nie czuć, że pokazuję kogoś innego. Zupełna szczerość w zachowaniu i tyle. Każdy jest skrzywiony w jakiś sposób i ukrywanie tej krzywizny nie ma sensu. Taki zdrowy egoizm z pieśnią na ustach: "Zobacz w co się pakujesz BEJBE! Bo taki właśnie jestem! Chcę byśmy byli szczęśliwi! Cokolwiek to dla nas znaczy." Taki realizm emocjonalno - uczuciowy.

Gość gość
ajak! :)

Gość gość
heheeheh