Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babajaga6

poszlibyscie do takiej pracy

Polecane posty

Gość babajaga6

pytanie kieruje do studentow. Pol etatu, 6zł/h do ręki i trzeba być na zawołanie, czyli jak będziesz potrzebny to dzwonią i w ciągu pół godziny masz być i koniec kropka. Poszlibyscie?

Gość Poirytowana00
A nie lepiej znaleźć po prostu coś na weekend. Piszesz kolokwium a tu dzownią hhehe wkurzajace

Gość gość
jakby sytuacja tego wymagała i nie miałabym lepszej oferty to na pewno bym spróbowała

Gość W zyciu za te ochlapy
nie da sie utrzymac

Gość babajaga6
ja sie ucze zaocznie wiec weekendy odpadaja. Chce pracowac ale chcialabym zarobic pare groszy i jeszcze cos z tego odkladac co miesiac. a wydatkow sporo. Ja chyba nigdy pracy nie znajde.

Gość gość
z tego pol etatu sie utzrymasz ?

Gość gość
lepsze coś niż nic, ja bym spróbowała, od czegoś trzeba zaczać....

Gość gość
też kiedyś podjęłam taką pracę... dzięki znajomościom w tamtej pracy mam obecną - bardzo dobrą pracę ;) próbuj!

Gość babajaga6
tu chodzi o pieniadze na wlasne potrzeby, mieszkam z rodzicami, chcialabym ich odciazyc i nie prosic sie o pieniadze na buty czy plaszcz na zime. Ale to tylko bylo pytanie, ja tej pracy nie dostane (i w sumie nie wiem, czy bym chciala ją nawet, najbardziej mnie wkurza to, ze trzeba by bylo byc na kazde zawolanie, nie ma zmiluj, ciezko bym miala dojechac tam w pol godziny), jest około 100 osob chetnych na to miejsce.

Gość gość
ja bym chętnie podjęłą taką pracę, szkoda że nie mozesz tam spróbować

Gość babajaga6
moze jakos bym przyjela tę ofertę, w koncu lepsze cos niz nic ale jak napisalam, jest około 100 osób chętnych, wiec szanse marne tym bardziej, ze brak doswiadczenia. W ogole wszedzie jest tylu chetnych a nawet i wiecej. Z madrzy znajomi pracuja i sie smieja bo znajomosci maja.

Gość gość
a nie lepszy Mc, jakaś sieciówka typu Reserved? Przynajmniej jakiś grafik jest

Gość babajaga6
zlozylam cv wszedzie, gdzie sie dalo, we wszystkich sklepach w galeriach. Tylko jedni sie wlasnie odezwali a reszta cisza. Wszedzie pytali o doswiadczenie wiec jakie mam szanse? Zerowe. Oczekuja tylko studentow z doswiadczeniem.

Gość gość
często bywaj w galeriach i noś przy sobie CV, ogłoszenia na witrynach pojawiają się z dnia na dzień, bo nie oszukujmy się, 6zł/h to żadne kokosy

Gość babajaga6
no właśnie ciągle noszę cv i rozdaję, wysyłam też, zero odzewu. Za duzo chetnych jest. Kiedys widzialam ogloszenie w internecie, dawali 4zl!/h i wiecie co? Nastepnego dnia ta sama firma napisala, ze dziekuja za cv i prosza, zeby juz nie przysylac bo maja juz powyzej setki. Tragedia. Mi by wystarczylo jakies 600 zl na miesiac, z tego wydalabym polowe albo ciut wiecej i ze 2 stowki odkladalbym na przyszlosc i dalsza edukacje.

Gość gość
jakie miasto?

Gość babajaga6
nieduze miasto w woj. mazowieckim.

Gość gość
sprawdzaj na stronie lpp.com.pl - praca w Reserved, Cropp

Gość Wiesz ze przez to co wlasnie
robisz "mi wystarczylaby praca za 600" - po studiach nie bedziesz miala zadnej? Bo zawsze znajdzie sie student kretyn za 600, a Ty rodziny za to nie utrzymasz

Gość babajaga6
teraz, gdy sie ucze nie potrzebuje wiele, chce pracowac w jakims sklepie, galerii itp. Jak skoncze nauke to oczywiscie bede szukac czegos w moim kierunku i za dobre pieniadze, nie za takie ochlapy. Od czegos trzeba przeciez zaczac.