Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z miesiączką

Polecane posty

Gość gość

Witam. W ostatnim miesiącu okres dostałam 11 sierpnia, współżyłam z moim facetem 23 sierpnia, niestety prezerwatywa pękła ale usłyszelismy to od razu i członek został wyprowadzony z pochwy, miesiączki mam zwykle co 35dni, wychodzi na to ze powinnam ją dostac 14 września ale niestety nie pojawila się, są za to bóle piersi oraz sporadyczne pobolewanie w podbrzuszu. Pojawiła się także infekcja, upławy, swędzenie etc. Czy powinnam się bać? Czy moze to jest nromalne? Prosze o wasze opinie :)

Gość gość
proszę o odpowiedz

Gość gość
ciężko zrobić test? a upławy i świąd to pewnie grzybica, więc radzę sie udac do ginekologa

Gość gość
nie chce dodatkowo niepokoic się robieniem testu, chciałabym dowiedzieć się czy to sa objawy ciazy czy tego ze niedlugo nadejdzie miesiączka:) na test poczekam jeszcze 2-3 dni

Gość gość
haha, no dobra jesteś- nie chcesz sie niepokoic robieniem testu, a czy uważasz że jak jesteś w ciązy, a testu nie zrobisz, to ona zniknie w magiczny sposób?

Gość gość
źle mnie zrozumiałaś, narazie nie dopuszczam do siebie myśli ze moge byc w ciąży :) miesiaczka moze spoznic sie kilka dni i nie musi to nic oznaczac, dlatego chce poczekac z testem

Gość gość
co powiedzą na ten temat inne użytkowniczki?