Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta9876789

Mój chłopak

Polecane posty

Gość Marta9876789

Cześć, piszę tu bo nie wiem co mam robić.. Jestem z chłopakiem 2 lata , przeżyliśmy ciężkie chwile w naszym związku ale już jest wszystko dobrze.. W sumie nie wszystko. Gdy go poznałam wydawał się taki miły,spokojny, mówił, że nigdy by kobiety nie wyzwał , nie uderzył itp.. Można powiedzieć, że mi tym zaimponował bo naprawdę myślałam, że jest taki. Przejdę do sedna.. Tak jak pisałam wyżej jestem z nim 2 lata... Od jakiegoś roku między nami są ciągle kłótnie. Okłamuję mnie, nie liczy się z moim zdaniem,zawodzi mnie na każdym kroku, nie pomaga mi.. Byłam chora, nie przyszedł do mnie ani nic. Wszystko jest ode mnie ważniejsze obiad albo to, że musi się wykąpać. Przez rok nasz związek to monotonia, on coś odwala ja zrywam, on dzwoni ciągle, spamuje sms-ami , ja ulegam i mu wybaczam. Pisze mi, ze on się zmieni, że mnie kocha, że już więcej tak nie zrobi a za 2 dni znów jest to samo.. Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że jestem mu obojętna ale skoro tak jest to po co ze mną jest? po co dzwoni i po co pisze? Naprawdę mam już dość tego, nie wiem co mam robić i nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć.....

Twój chłopak nie dorósł!!! Jeśli On chce się z Tobą widzieć/spotkać/umówić to ma tak być wg. Niego, a jak Ty chcesz i On nie ma wtedy ochoty to Cię olewa.... Musisz spojrzeć obiektywnie na to.

Gość gość
""Od jakiegoś roku między nami są ciągle kłótnie. Okłamuję mnie, nie liczy się z moim zdaniem,zawodzi mnie na każdym kroku, nie pomaga mi.. Byłam chora, nie przyszedł do mnie ani nic. Wszystko jest ode mnie ważniejsze obiad albo to, że musi się wykąpać. "" xxxxxxxxxxxxxxxxx nie wszystko w związku dobrze? wg mnie NIC nie jest dobrze! a w ogóle to jakieś śmierdzące gówno a nie związek!

Gość gość
Z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że jestem mu obojętna ale skoro tak jest to po co ze mną jest? xxxxxxxxxxxx ba zawsze wypniesz tyłek,kiedy ON będzie miał na to ochotę! i wcale z tobą nie jest! on tylko cię używa!

Gość gość
""mówił, że nigdy by kobiety nie wyzwał , nie uderzył itp.. Można powiedzieć, że mi tym zaimponował bo naprawdę myślałam, że jest taki."\ xxxxxxxxxxxxxxxxxx ha ha ha ha ha ha! nisko się cenisz! wystarczy, że nie bije i nie wyzywa - to dla ciebie ideał, co?

Gość gość
To proste, koleś jest z tobą dla seksu. Jak ma ochotę wtedy cię dostrzega, a jak zrobi swoje to ma cię gdzieś.

Gość gość
Zostaw palanta.Samo to ze tu piszesz o tym swiadczy ze nie jest dobrze.