Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna23xx

nie potrafię zaakceptować że mój chłopak miał dziewczyną przede mną

Polecane posty

Gość gość
no właśnie o to chodzi że ludzie mylą miłość z zadurzeniem/pożądaniem/przyjaźnią. Mówią że kochają a to nie jest to... byli że sobą 3 lata - miłość sobie wyznawali... choć moj M twierdzi że ze mną jest szczęśliwszy a tam się szarpali... mi też się wydawało że parę razy kogoś "kochałam" ale jak patrzę z perspektywy czasu, że o nich zapomniałam (o byłych) to chyba nie kochałam...

Gość gość z 16 54
masz 23 lata więc jesteś jeszcze bardzo młoda, do 30tki to będziesz miala jeszcze kilku facetow pewnie. Ja nie wierzę w miłość raczej... choć zdarzają się takie związki z milosci, ale to rzadkość jest, tacy ludzie mają szczęście. Z wiekiem po wielu nieudanych zwiazkach czlowiek zaczyna inaczej na to patrzec, nieważne są już "motylki w brzuchu", tylko to żeby facet mial wszystko z głowką ok, żeby byl zaradny, szanowal cie; bo naprawdę ciężko poznać porządnego faceta, bo co z tego jak facet jest przystojny i na jego widok masz motylki w brzuchu, gdy po 3 latach związku mowi ci że juz nic do ciebie nie czuje i zostawia cię jak żuzytą szmatę? albo ma inne wady, ktore trudno zaakceptowac.

Gość gość z 16 54
np małego penisa :D

Gość gość z 16 54
bardziej chodzilo mi o to, że np. jest maminsynkiem, bo bylam z takim gosciem kilka lat i to bylo straszne. Nikomu tego nie życzę. Na rozmiar penisa jakos nie patrzę, bo to naprawde nie ma znaczenia.

Gość mrumru krakra
Kolejny problem osoby, która teoretycznie powinna być szczęśliwa, czyli z doopy wzięty. Ja się dowiedziałam, że mój chłopak to niezły roochacz był i chodził przede mną z ponad 20 dziewczynami, z prawie taką samą liczbą dziewczyn uprawiał seks. Trochę mnie to obrzydziło, przyznaję.

Gość gość
Hej autorko, mam podobnie ze swoim chłopem, tzn też nie mogę sie pogodzić z myslami o jego byłej. Tyle że u mnie jest trochę gorsza sytuacja, bo mam wrażenie, że ten mój wciaż coś czuje do swojej byłej. To ona go zostawiła prawie trzy lata temu, zdradziła i olała, a on chyba ciągle nie moze się z tym pogodzić. Pewnie gdyby go nie zostawiła, wciaz by zn ia był. Czasami o niej gada, a ja staram się nie przeciagac tematu i na to nie reaguje. Ale w duchu aż cała sięgotuje, często o niej rozmyślam, oglądam jej zdjecia na portalach społecznosciowych, zastanawiam się i analizuje, co w niej takiego było, ze ją tak kochał. Nie daje juz rady z tymi analizami :(

Gość gość
Jak można pisać, że chce się MIEĆ kogoś na WYŁĄCZNOŚĆ. To chore, ludzi się nie posiada, z ludźmi się jest, to nie jest jakaś cholerna transakcja, a partner nie staje się czyjąś własnością, żeby rościć sobie prawa do wyłączności ;/

Gość gość
dorośniesz to zrozumiesz o czym piszę