Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wazne pytanie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jakiej firmy skorzane kozaki polecacie w przystepnej cenie? Mowie o butach na zime, wiec musza byc cieple, bo duzo podrozuje autobusami, a to wiaze sie ze staniem na przystankach :) z gory dzieki za odpowiedzi :)

Gość gość
A cieple są buty Lasockiego? Bo akurat o trwalosci to juz slyszalam dobre opinie i cena zachecajaca, ale jak te, ktore juz po malu pojawiaja sie w sklepach to zimowe kozaki, to nie wygladaja na cieple... :(

Gość gość
no ja nie marznę. Zawsze możesz założyć grubszą skarpetę.

Gość gość
zawsze możesz kupić takie typowe śniegowce, ale z ładnością nie mają nic wspólnego

Gość gość
Wiem, moja siostra sobie kupila sniegowce, a i tak glownie jezdzi autem ;P okropne sa. Problem w tym, ze mam wrazliwe nerki i najszybciej zalatwiam je sobie wlasnie przez stopy i musze miec cieple buty na zime :( a Twoje kozaki z Lasockiego maja jakis grubszy srodek czy tylko taki lekko wlochaty material (nie wiem jak go opisac)?

Gość Aczpanka
Ja uwielbiam buty Wojasa. Bardzo trwałe i wygodne. Spokojnie kupisz na zimę za 300-400 zł

Gość gość
taki włochaty ;) też szybko marznę, a tych butach chodzę już 2 sezon. Zaopatrz się w skarpetki wełniane

Gość gość
Na stronie wojasa ceny sa w okolicy 500, a to nie na moja kieszen. Myslalam, ze moze to co juz jest w sklepach ccc to jeszcze takie jesienne kozaki, ze pojawia sie bardziej ocieplane, ale wyglada na to, ze nie. No nic, jak nic innego nie znajde, to moze rzeczywiscie zaopatrze sie w kilka par skarpet welnianych ;) dzieki za pomoc ;)

Gość gość
Up, moze ktos jeszcze sie wypowie? ;)

Gość gość
Nikt nie pomoze?