Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylvia26

PYTANIE DO STARACZEK chodzi o płeć dziecka

Polecane posty

Gość Sylvia26

Hej Dziewczyny, może mi jakoś pomożecie mieliśmy w tym cyklu rozpocząć starania o syna, mamy już córeczkę i niezaspokojony apetyt jako rodzice usmiech.gif czekaliśmy do owulacji ale tu mój organizm mnie zaskoczył (obserwacje prowadzę od kilku miesięcy i zawsze wiedziałam kiedy owu) i uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia jak się później okazało 4 dni przed owulacją, w te 4 dni po kolei seks był codziennie w dzień owulacji także, jak myślicie na jakie dziecko mamy większą szansę, córka czy synek? Zapomniałam dodać że oczywiście zaszłam w tę ciążę, jestem w 7 tygodniu. Oczywiście córeczka również będzie jak najbardziej pożądana, wiem że ciąża to nie restauracja gdzie otrzymam to co zamówiłam ale wiecie jak to mężczyźni, większość z nich ma jednak parcie na potomka w linii męskiej....m.in. mój mąż. Proszę o poradę bo wiem że jesteście z tematem na bieżąco, ja mniej.

Gość gość
50 na 50

Gość Sylvia26
hahahah dzięki :-)

Gość gość
prośba dalej istnieje

Gość gość
według teorii , w którą wierzysz masz większą szanse na dziewczynkę. moja mama ma 2 córki i też wierzy, że udało się dzięki tej metodzie. kochała się tak w te dni co wy...

Gość gość
chyba synek, ale to jeszcze zależy od diety. a przy staraniach o córkę w jakich dniach uprawialiscie sex? i jak dlugie miewasz cykle?

Sylvia=> jestem w ciąży w wyniku zbliżenia w 8 dniu cyklu. Cóż... byłam przekonana, że będzie córka. Tymczasem będę miała trzeciego synka :-D Nie wierzę więc w to, że im bliżej owu, tym większe szanse na chłopca, im dalej to dziewczynka. Trzymam kciuki za to, żeby Wam się udało trafić w płeć, ale nie nastawiaj się za bardzo, bo nigdy nie wiadomo.

my kochaliśmy się przed, w trakcie owulacji i parę dni po codziennie no i mamy syna za to z córką wpadliśmy, źle obliczyłam dni płodne, myślałam że jestem sporo przed owulacją, to wystarczyło i mamy super córkę, ma taką siłę przebicia w "gębie" że śmieję się do dziś że to nie wina przesuniętej owulacji tylko tego jednego plemnika wytrwałego ;)

Gość gość
bo pewności nigyd nie. sex przed owulacja zwieksza szanse na corke ale wiadomo ze syna tez mozna ustrzelic. goplana a moze twoj maz ma po prostu tylko meskie plemniki.

Gość gość
Ja miałam seks w dzien owulacji i jest córka więc reguły nie ma tak na prawdę. Wszystko zależy od tego na ile silny jest plemnik a na to wpływu nie ma nikt. Teoria mówi ze im seks jest dalej od owu to większa szansa na dziewczynke bo plemniki z hromosomem zenskim sa bardziej wytrwale i mogą przetrwać dłużej w drogach rodnych kobiety, natomiast chłopcy sa szybcy ale tez bardzo szybko umierają (jak w naturze :P) trzeba wierzyć ze sie udało to moze sie sprawdzi :P