Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskooka94

dziewczyny macie jakies swoje sposoby doprowadzenia sie do ekstra orgazmu

Polecane posty

Gość niebieskooka94

bo dzisiaj jestem sama w domu i mam zamiar doprowadzic sie do szalenstwa podczas masturbacji, chce miec orgazm nie z tej ziemi ktory bede dlugo pamietac, macie jakies ekstra sposoby gdy jestescie same, jakies techniki doprowadzajace was do super orgazmow?

Gość gość
zadzwon po przyjaciela,

Gość kafeteferianka
no ja np. najsilniejsze orgazmy, takie że aż w nogach skurcz łapie i dreszcze przechodzą mam zazwyczaj w określonej sytuacji... po 1. chcica :) po 2. odpalam odpowiednią stronkę, szukam filmu, który mnie kręci (zazwyczaj lesbijskie, squirt, orgie squirt albo kobieta masturbująca się - ale ręką, a nie dildo) lubię filmy z Cythereą oglądam do granic wytrzymałości... już bym chciała zrobić sobie dobrze, ale czekam... cipka zaczyna aż boleć z potrzeby no i cała tajemnica tkwi w tym, że rozszerzam nogi - bardzo szeroko. zazwyczaj robiłam to z wyprostowanymi nogami, miałam ściągnięte palce (nie wiem skąd mi się to wzięło, ale przez długie lata tylko pod tym warunkiem mogłam dojść) i pocieram otwartą dłonią łechtaczkę. bardzo szybko przy samym końcu. staram się trafić w moment jej orgazmu...ściska mnie w brzuchu, tak mi wtedy miło :)

Gość gość
a tobie zdarzył sie kiedys orgaz z wytryskiem?

Gość kafeteferianka
zdarzył mi się raz, ale z facetem sama ze sobą nigdy nie miałam "wytrysku" ale z kolei podczas zabaw w pojedynkę mam dużo więcej soków, niż podczas seksu z mężczyzną. a jaką Ty masz technikę? czy masz coś, bez czego nie możesz dojść masturbując się?

Gość gość
czesto taki okres przychodzi ze nie potrafie bez zabaw i pieszczot obu dziurek.... natomiast jak tryskac juz wiem

Gość kafeteferianka
a jakieś filmy ulubione... takie, do których wracasz w razie pilnej potrzeby - bo wiesz, że pomogą?

Gość gość
kafeteferianka własnie czytałam twoj wpis w temacie : ależ mi sie chce seksu" a jak bys sobie to wyobrazała... chcialabys z wizualizacja czy kazda osobno

Gość gość
sa to filmy o podobnej tematyce jak Twoje tyle ze niekeidy grupowy, niekiedy party i zdazaja sie nylony :D

Gość kafeteferianka
nie mam pojęcia. kamery nie posiadam, a z pisaniem na @... nie umiem sobie wyobrazić, czy by mnie to podnieciło. można spróbować?

Gość gość
Ja sobie wsadzam markera i to mi wystarcza :)

Gość gość
chyba ze chcesz tu tak delikatnie bardzo popisac

Gość gość
przyjemny bylby sam fakt ze robisz to teraz teraz razem ze mna...

Gość niebieskooka94
dzieki kafeteferianka, wyprobuje dzisiaj ten sposob co opisalas i poogladam filmiki erotyczne z kobieca masturbacja. az sie nie moge doczekac.

Gość kafeteferianka
jajaktoja@interia.pl może pogadamy przez @? :)

Gość gość
a chcialabys sprobowac sama trysnac?

Gość kafeteferianka
życzę cudownego orgazmu w takim razie :) ja mam jeden konkret i doprawiam potem ze 2 razy - są mniejsze, ale są. mam tylko nadzieję, że znajdziesz dobre xxx

Gość kafeteferianka
pewnie, że bym chciała. jeśli mnie poinstruujesz... ;)

Gość gość
Wspólczuję. Jak można się cieszyć,że się samą siebie jakoś doprowadzić trzeba :-o

Gość gość
serio nic trudnego... kilka waznych zas 1: pobaw sie troszke wczesniej najlepiej przed swoim ulubiionym typem filmow 2. gdy przejdziesz do sedna dwa srodkowe paluszki czyli serdeczny i srodkowy pocieraj zginajac je jakbys sie tam drapała... 3. caly czas mocno napiety brzuch a w sumie miesnie brzucha (napinasz sie) 4. masujac sie w srodku poczujesz kuleczke to ja musisz smyrac... mozesz pomoc sobie masujac i twoj guziczek :D ( ostania faze poczujesz... jest to uczucie jakby wyciskalo ci palce ze srodka a w sroku powstanie taki jakby balonik) 5 nie poddawaj sie :D t tylko te zasady

Gość kafeteferianka
nie trzeba, ja to po prostu lubię :) jak mogłabym się cieszyć, że tylko mąż mnie posuwa... mam ochotę na cipkę to odpalam i film, i wyobraźnię... i mąż też jest zadowolony ;)

Gość kafeteferianka
nooo dzięki za jasny plan działania :D no to co... do roboty!

Gość niebieskooka94
ja juz wlasnie zaczynam, napisalam do ciebie email kafe.

Gość kafeteferianka
widzę :) odpisałam i czekam na odp.

Gość Owłosiona_Ania
Widzę, że mamy podobne zainteresowania :) ja osobiście jak mam ochotę na zabawy ze swoją cipeczką również uwielbiam to robić w towarzystwie filmów, które sprawiają, że robię się jeszcze bardziej mokra! Zresztą lubię poświęcić na to dłuuugi czas. Oglądam zawsze lesbijskie albo z kobietami masturbującymi się i też bardzo lubię te mocno tryskające :) często sięgam też po filmiki vintage bo mam słabość do owłosionych cipek. Lubię czuć niesamowite podniecenie przez dłuższy czas, tylko drażnić lekko łechtaczkę i wargi i bawić się włoskami na niej, a kiedy czuję, że już już mam dochodzić to przestaję i zaczynam znowu jak troszkę ochłonę, po kilku razach przychodzi moment kiedy już nie mogę sobie przerwać, a wtedy orgazm jest niesamowity!!!!

Gość gość
a ja lubię sobie pofantazjować o kilku moich kolegach z pracy... nie koniecznie o każdym z osobna :)