Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość tego życia nie stać mnie na zeby

Polecane posty

Gość gość

muszę mieć korony na jedynce i dwójce a nie stać mnie na nie! Jestem załamana...nigdy nie było mnie stać na porządne szczoteczki, nitke dentystyczną....jestem zrozpaczona bo będę mieć po zębach....zawsze nie było mnie stać na takie rzeczy, teraz też ani pracy ani nic, nie wiem co mam robić...25 lat i dwa przednie zęby mi poszły, normalnie cały dzień beczę....nawet na dobrego dentyste mnie nie stać tylko do partacza chodzę....on mi csałkiem te zeby zniszczy!

Gość gość
Gdzie mieszkasz? Pytam po prostu.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
ale co masz z tymi zębami?

Gość gość
Nie podam gg, mieszkam w okolicach Limanowej, po prostu chce sie wyżalić, siedzę i becze cały dzień....calutki dzień

Gość gość
Na dentystę nie stać.....a na kompa i płacenie internetu jest, ciekawe......

Gość gość
witamy w Polsce kraju mlekiem i miodem płynącym. Polskiego NFZU nie stać, żeby ludziom plomby refundować natomiast ma klupe kasy żeby przepierdzielać na invitro!

Gość gość
k***a ludzieogranijcie sie jak ty sobie wyobrazasz funkcojonwanie bez internetu dzisiaj? Pozatym wybacz ale posiadaie neta to nie koszta tysiaca miesiecznie. Plomba jest drozsza niz net.

Gość Czarna menczizna lubi polska k
CZemu nie pojechałaś pod sejm strajkować ze związkowcami? Najłatwiej siedzieć i narzekać, a inni niech za ciebie walczą o lepszą Polskę!

Gość gość
Internet to kwestia kilkudziesięciu złotych, wstawienie zębów już o wiele droższe. Ok... ile będzie to kosztowało? Pytam poważnie, bo być może będę mógł ci pomóc, ale... pieniędzy tobie nie wyślę, ale mogę wysłać prosto do dentysty/protetyka na twoje dane imienne.

Gość gość
za internet płacę mało, to jest jednorazowy wydatek , za duży jak dla mnie!

Gość Czarna menczizna lubi polska k
Skoro masz zęby zniszczone przez niego, to go pozwij. Zgodnie z kodeksem cywilnym jest zobowiązany do naprawienia szkody.

Gość gość
nigdzie na świecie nie ma darmowego dentysty! To co w Polsce mamy to i tak jest dużo

Gość Temat to prowo
Znudzonej nastolatki a wy sie tym jaracie ale czadowo:-D

Gość gość
kasy nie ma na leczenie a pozywać go będzie :o

Gość gość
Jak ja bym chciała by to było prowo, ludzie! miałam zawsze takie ładne zęby...a teraz co....

Gość gość
Od kiedy porządna szczotka i nici dentystyczne są nie zbędne do nie zrobienia z zębów cmentarza ? ja cale życie używam zwykłej pasty i szczotki i problemów oprócz małych ubytków nie mam.

Gość gość
gość: "nigdzie na świecie nie ma darmowego dentysty! To co w Polsce mamy to i tak jest dużo" -> No to się mylisz. Ja nie płacę w zasadzie za nic, oprócz białych plomb na zęby od czwórek w dal szczęki. Kanałowe leczenie na koszt ubezpieczenia, podwójne, potrójne jak trzeba (z reguły przy zapaleniu) znieczulenie na koszt ubezpieczenia, białe plomby do czwórek na koszt ubezpieczenia, wstawianie zębów do trójek o 50% taniej na koszt ubezpieczenia. Nie mieszkam w Polsce i nie mów że wszędzie na świecie :)

No to wbijaj w stopkę i za miesiąc będzie cie stać na te korony. Pisz powiem ci jak.

Gość gość
Dziewucha sie nudzi to klepie głupoty o zębach i ma z tego ubaw po pachy-żenada!

Gość gość
Nudzi się czy nie. Mogę jej pomóc sfinansować, ale nie prześlę pieniędzy na prywatne konto, a po prostu na konto dentysty z tytułem imiennym leczenia konkretnej osoby. Ale jak woli jęczeć, niech jęczy dalej :)

Gość gość
Ubaw? Człowieku, myślisz, że chciałoby mi się pisać pierdoły? Naprawdę tak myślisz? Jeszcze nigdy nie byłam w tak beznadziejnej sytuacji, mam ochotę się pociąć...

Gość gość
Ja nie proszę o żadne pieniądze na konto, nie wiem nawet jak się taki rachunek wystawia...sił nawet nie mam myślec o takich rzeczac teraz

Gość gość
poszukaj innego dentysty nawet jak sie ma pol zeba , to mozna go dolepic, a korony zrobisz jak zaczniesz pracowac

Gość gość
Kobieto, nie tnij się, tylko napisz mi ile to miałoby kosztować, a już trzeci raz piszę, że pomogę bezinteresownie, a tylko nie na prywatne konto!

Gość gość
a jak sie pracuje, to czasami trzeba zalatwic kredyt na dentyste

Gość gość
Mówiłam, on mi powiedział, że 400 zł, chciałabym iśc do innego denstysty ale boję się, że też będzie partacz, a na prywatnego mnie nie stać.

Gość gość
400 zł... ok, ile jakkolwiek jesteś w stanie z tego zapłacić?

Gość gość
czy w ogóle jesteś w stanie cokolwiek zapłacić?

Gość gość
Może tak ze 150 - 200 zł mogłabym zebrać ale więcej nie dam rady...