Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość tego życia nie stać mnie na zeby

Polecane posty

Gość gość
akurat najtansze szczoteczki do zebow sa rownie dobre(2zl- i mozan ke sparzac,zamiast zmieniac), a zwykla nitka jest nawet lepsza od dentystycznej , nasaczonej nie wiadomo czym ( czytalam) oze masz slabe zeby z natury,

No dokładnie ja też nie wierzę w te wszystkie tematy pt.nie stać mnie na to nie stać na tamto i pierdoły z serii jestem biedna Nikt w dzisiejszych czasach nie jest biedny to po pierwsze. A po drugie jak ktoś ma dostęp do sieci to ma też pieniądze chyba że jest mułem jakimś przepraszam ale taka prawda. Jak czasem pojawi się tutaj przyadkiem ktoś realny to tyle mojego ale generalnie kafe zawsze zalatywało

Gość gość
Podaj jakiegoś maila, a moja kobieta do ciebie napisze (najpewniej jutro, bo teraz już sobie do snu czyta :D ). Resztę będziesz ustalała z nią, a sądzę, że przynajmniej połowę będziemy mogli sfinansować. Po prostu czasem pomagamy ludziom bezinteresownie i tyle.

Gość gość
Moze i nigdzie na świecie nie ma darmowego dentysty, ale za to zarobki przeciętnego niemca pozwolają mu chodzic do tego denstysty regularnie i zeby leczyc! jak juz mi k***a rzad zabiera skladke na ubezpieczenie to niech cos z tego mam! A tak to jedyne z czego moge korzystac to lekarz pierwszego kontaktu, który potrafi przepisywac jedynie witaminy i nic wiecej.

Gość gość
Ja wiem, że tu jest pełno oszustów, ale ja o pieniadze nie prosze, ja sie tylko chce wygadać bo jeszcze w tak beznadziejnej sytuacji nie byłam...to jest coś strasznego

Gość gość
Zapytaj się czy nie możesz zapłacić w ratach. Ja tak płaciłam u swojej dentystki, jak miałam leczenie kanałowe pod mikroskopem i jakiś wkład protetyczny to zebrało się 1200 zł

Gość gość
Boże, Kobieto! Ty nie będziesz podawała swoich danych szczegółowych, a po prostu dasz mojej żonie kontakt do dentysty, albo poprosisz go o numer konta, możesz z dentystą ustalić swój numer ewidencyjny (jeśli nie masz) i dostaniesz przynajmniej połowę. Nikt nie będzie prosił cię o twoje szczegółowe dane. Są oszuści, dlatego mówię, żebyś podała maila, a dogadasz się, umówisz się z moją kobietą co i jak i tyle. Wiem, że bezinteresowna pomoc bywa niezrozumiała dla wielu, ale dla niektórych jest i tyle. Jak chcesz po prostu. Więcej nalegać nie będę :)

Gość gość
podaję mail, ale od razu mówię że nie jestem naciagaczką żadną, nawet nie bardzo wierzę, że ktokolwiek się odezwie laylalight1988@gmail.com

Gość gość
No i ok :) jutro moja żona się odezwie. Miej na uwadze, że mogą do ciebie pisać oszuści, ale moja żona konkretnie będzie z tobą pisać, żadnych szczegółowych danych nie będzie potrzebować od ciebie, więc spokojnie i w razie jakichś emailów nie odpowiadaj gdyby ktokolwiek pytał o imię, nazwisko, adres, nr. konta, cokolwiek. Z resztą, to konkretna kobieta i nie będzie się raczej w dyskusje wdawać i oczywiście kultura na poziomie, więc mam nadzieję, że wyfiltujesz spam :)

Gość gość
Trochę w szoku jestem i dziękuję za chęć pomocy. Jutro rano zadzwonię do niego i się umówię na wizytę.

Gość gość
Nie bierz do głowy :D Nie ty pierwsza w szoku i pewnie nie ostatnia. Moja żona bardziej w kwestii pomocowej siedzi i dlatego, że wiem, że ona ma takie zapędy, to przekieruję cię do niej :D Ona bardziej konkretna :)

Gość gość
W takim razię dziękuję Wam chociaż wciąż jestem trochę nieufna

Gość gość
w wiekszych miastach czesto sa studenci co potrzebuja osób do praktyk, i wtedy im robia zeby za darmo alo prawie darmo, przy róznych akademiach medycznych, itp

Gość gość
Nikt w dzisiejszych czasach nie jest biedny to po pierwsze. A po drugie jak ktoś ma dostęp do sieci to ma też pieniądze chyba że jest mułem jakimś przepraszam ale taka prawda. x x Czy ty jestes na serio taka głupia czy tylko udajesz? Zeby miec dostęp do sieci potrzeba całe 8 zl i telefon komórkowy... takze wiekszosc bezdomnych byłoby stac.

Gość gostkowa
CZEMU nie wierzycie autorce ? ja w ciazy stracilam 2 przednie zeby (2 i 3) kosz korony 1 zeba na NFZ to 600 zł czyli 1200 zł,jestem samotna mama syn ma19 miesiecy i nie mam za co wstawic,tez czesto placze i mam doła,ze nikt z rodziny nie moze mi pomoc...teraz szukam pracy i na sama mysl o rozmowe sie wstydze isc taka szczerbata ;(

Gość gostkowa
autorko wiem przez co przechodzisz,ja tez jestem zalamana ;( jestem z Warszawy i tu za darmo ani na raty nie zrobia

Gość gość
gostkowa serio? kurde jakbym miala to bym ci pomogła:( ale sama bieduje i nie mam na lekarza i leki w tej chwili:(

Gość gostkowa
jak by ktoś cos wiedział(gdzie robia za darmo) to prosze o informacje rudolfina1@onet.pl

Gość gostkowa
tak serio ;( niestety zęby zawsze miałam słabe (po mamie)

Gość gość
u nas była raz taka fajna młoda dentystka i ona robiła zeby za darmo jak sie tylko dało, ale oczywiscie ja zwolnili :(

Gość klamerrka
Zęby potrafią naprawdę sporo kasy wyciągnąć. Dlatego trzeba o nie bardzo dbać.

Gość gostkowa
przed zajsciem w ciaze jak pracowałam to leczylam prywatnie,teraz chodze na NFZ ale za protetyke trzeba bulic

Gość gość
szukacie naiwnych?

Gość gość
ja kiedys chodziłam przez rok bez górnej dwójki... zab sie ułamal przy podstawie... znalazłam super fajnego, młodego dentyste, który mi go zrobił za 300zł... korzeń był dobry, wstawił mi tam włókno szklane i na nim odbudował zabek, mam go pare lat i jest ok... ceny sa b zróznicowane

Gość gość
@gość: "W takim razię dziękuję Wam chociaż wciąż jestem trochę nieufna" > Nieufność to cecha bardzo potrzebna w dzisiejszym świecie, ale uwierz, że nie będzie aż tak źle jak myślisz :) Z resztą pogadasz z moją kobietą, sama zobaczysz, że tragedii nie będzie. A tymczasem mówię dobranoc, jutro z rana wstać trzeba niestety :)

Gość gostkowa
ja chodze 2 lata bez 2 i prawie rok bez 3,pytałam w kilku przychodniach bo konsultacje sa darmowe,ale na ubezpieczenie nie da rady

Gość gość
Oferuje buty i suknie, na studniówkę, albo i nie:)) aaaaaaaaaaaaaaaa Moje aukcje: Użytkownik: Tymotae buty louboutin (szpilki z czerwona podeszwą) i sukienka River Island aaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
gostkowa to idz moze do studentów, oni robia za darmo... koronka jest niekonieczna, drozej kosztuje, i co z teog ze mocna, jak sie moze ułamac przy podstawie, wychodzi na jedno. najtaniej dac plombe

Gość gość
ja również mam 25 lat i w jedynce zrobił mi się zgorzel chodziłam do dentysty od listopada do lutego niemalże co 2 tygodnie, ale ząb uratowany, matko co ja się z tym miałam nierzycze nikomu ból niedopisania i jeszcze antybityki się bierze, dentysta natoist powiedział mi tak że zęby np 1 czy 2 są bardzo narażone na ścieranie, i tych na nfz się nie opłaca bo tylko 2 lat przetrwają, a taki jeden porcelanowy zab 600 zł, więc naprawdę lepiej dbać niż fortuny u dentystów zostawiać

Gość zgadza sie
czasami starczy plomba, zeby uzupelnic czesc zeba i nie trzeba robic koronki-warto popytac u roznych stomatologow