Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 6 tygodni po porodzie miałyście ładną pochwę

Polecane posty

Gość gość

Boję sie tej wizyty kontrolnej 6 tygodni po porodzie, czy trzeba wchodzić na fotel? Ja mam wielka masakre między nogami, wstydziłabym sie pokazać w takim stanie komukolwiek. Nie dośc że gruba blizna i długa na 5 cm, ochytdnie to wygląda to na dodatek bardzo szeroki otwór do pochwy, zwiotczałe nierówne wargi. To chyba nie jest normalne po takim czasie?

Gość gość
A co mówi mąż na ten widok?

Gość gość
teraza sie wstydzisz pokazac?haha a nie wstydzilas sie jak rodzilas zapewniam cie ze widok byl duzo gorszy wtedy

Gość gość
Mąż nie widział tego bo ja sie wstydzę, jak teraz wyglądam, nie wie, że jest coś nie tak. Płakać mi sie chce bo on już myśli o seksie a ja w takim stanie na pewno mu sie nie pokażę :O Nawet do lekarza sie wstydze iść :(

Gość gość
Ja miałam jak przed porodem, tylko w środku luz. No i ten otwór kiedyś był malutki a teraz jest większa dziura.

Gość gość
Mialam tak samo,okazalo sie ze wszystko sie wolno goilo bo zamiast w szpitalu i w domu wietrzyc krocze biegalam w gaciach,poszlam do gina do wizyte popologowa przepisal mi jakies czopki na przyspieszenie gojenia (one nawet chyba sa bez recepty) po ok 2 tygodniach wszystko bylo juz ok,a tez mialam taka dziure ze czopek musialam wkladac na lezaco bo na stojaco wypadal,po 2 miesiacach jak poszlam znowu do gina z powodu nadzerki polozna przy pobieraniu cytologi pytala sie czy rodzilam sn,wiec chyba jest lepiej niz myslalam Powodzenia bedzie dobrze

Gość gość
Ciężko mi uwierzyć że będzie ok, patrząc jak wyglądam. Niby juz koniec połogu a to takie brzydkie. Myślałam, żeby robić masaż oliwką, aby się obkurczyło i ćwiczyć Kegle, może to coś naprawi trochę?

Gość gość
zapewniam cie że bedzie OK mi po pól roku wszytsko całkowicie wróciło do normy.

Gość gość
Mięsnie Kegla to chyba trzeba było cwiczyc przed porodem... Kup sobie może kulki gejszy i stosuj jak sie już wszystko wygoi.

Gość gość
Tak, piekna. Taka jak przed narodzinami dziecka,bo mialam cc a nie sn :P

Gość gość
moze pochwe mialas normalna odrazu po porodzie,ale blizne juz bedziesz miala do konca zycia :P

Gość gość
Wole blizne niz rozy****a piizde :P

Gość gość
masz rozj******y ale mozg kobieto.Juz weszla kolejna niedowartosciowana oszpecona blizna baba i bedzie tu bzdury wyssane z palca pisac,

Gość gość
Co sie tak burzysz?czyzby cie bolala twoja naruszona ciipka?

Gość gość
Co sie tak burzysz?czyzby cie bolala twoja naruszona ciipka?

Gość gość
6 tyg po porodzie i jeszcze długo miałąm taką jakby mine ktoś mi wsadził tym bardziej że popękałam, byłam zszywana, zczasem to wróciło do normy i dzura też się zmniejszyła, jednak ja ćwiczyłam

Gość gość
jakie blizny? po cesarce jestem i to dwóch (na życzenie) i nawet mój mąż nie zauważa tej wyblakłej kreseczki, kostumy noszę i nic nie widać ,więc nie mówcie,że sa blizny chyba,że wam cesarke robił jakiś konował.

Gość gość
wiesz po zakończeniu pologu moja pochwa tez nie wygladala za pięknie, ale po paru miesiącach wrocilo do normy, po pologu wargi miałam asymetryczne, i wystawal mi bardzo z nich "języczek", teraz wygląda wszystko jak należy.a blizna jeśli jakas w srodku jest to jej zbytnio nie widać..a miałam z 19 szwów.

Gość gość
hahA no tak jakie blizny haha ,po 2 cc nie widac ,slepa jestes.A co ci maz przykrosc sprawiac bedzie :) widzilam te wasze niewidoczne blizny .

Gość gość
nie wiem jaka masz ciipke ,moze wlasnie i masz wor ,bo takowy miec mozna i bez porodu.Pewnie dlatego probujesz sie tu dowartosciowac ,bo masz problem.Jakbys go nie miala to nie pisalabys tu :) Ja zato po sn mam super i blizny nie mam jak ty :)

Gość gość
ok dziewczyny czytam was i wlasnie odeszla mi ochota na dzieci:D

Gość gość
Skąd się biorą takie idiotki?! Temat jest o stanie pochwy po porodzie naturalnym! Więc naką trzeba być kretynką żeby wypowoadać się w tym temacie nie mając za sobą porodu sn. P.S. Do grobu i tak tych swoich cipek nie weźmiecie bu hhahahah Z wiekiem też się coraz luźniejsze robią.

Gość gość
do pań po sn jeszcze malo blizn na pipce to przy drugim możecie mieć cesarkę i co wtedy same blizny wiec się nie wymądzrzajcie.

Gość gość
sama masz problem ze swoją i masz pewnie szew do tyłka wydziergany i czym się szczycisz,ze siłami natury rodziłaś, ja nie rodziłam wcale i nie zamierzam :p

Gość gość
po tekscie, ze czopek trzeba wsadzac na lezaco bo inaczej by wypadł mało z krzesła nie spadłam:D

Gość gość
pomimo że dziura wróciła do normy w miare, to jednak zostały wielkie wary wewnętrzne, niestety kawałki mięcha, tak że wstydze się obnażać przed mężem jak było wcześniej przed porodami, no niestety uroki macieżyństwa to samo cycki nigdy już nie wróciły do normy

Gość gość
Że też kobiety z takim słownictwem wychowują dzieci Porażka

Gość gość
Ja miałam dwa porody sn w odstępie 15 mies. Mam jedną bliznę od pochwy w kierunku pośladka która ładnie i szybko się wygoiła i do roku czasu była już praktycznie niewidoczna i kompletnie niewyczuwalna. Co do warg sromowych, moje po porodzie były takie same jak przed. Wprawdzie pochwa luźniejsza, ale mnie to nie przeszkadzało. Rodziłam kilkanaście lat temu. Teraz moja cipka wygląda tak samo jak kiedyś przed porodem.

Gość gość
A jeszcze z seksem nie czekaliśmy do końca połogu, kochaliśmy się chyba 3 tyg po porodzie. I nawet by mi do głowy nie przyszło wstydzić się mojej cipki przed mężem. Wkońcu tu moje ciało, zresztą widział cały poród, więc chyba nic nie byłoby go w stanie zaskoczyć:)

Gość siusiurra
wasi faceci to do seksu zabieraja sie z lampa i wziernikiem?